Huidige beauty favorieten

Ik heb al een hele tijd geen beauty favorieten meer laten zien, maar dat betekent natuurlijk niet dat er op dit moment geen favorieten zijn.  Die zijn er zeker wel! Zo ontdekte ik een super fijne (budget!) mascara en gebruikte ik na lange tijd weer eens een flesje olie waar ik ooit groot fan van was. De hoogste tijd om een aantal producten op een rijtje te zetten.

Kruidvat Originals Tea Tree behandelingsolie

kruidvat tea tree behandelingsolie

Een oude favoriet weer eens uit de kast gehaald: De Kruidvat Originals Tea Tree behandelingsolie. Ik heb de gehele Kruidvat Originals Tea Tree lijn al eens gereviewd en ik gebruik de producten nog steeds regelmatig. Er kwamen opeens een paar pukkeltjes opzetten en toen zag ik dit als mijn redding. Het blijft fijn spul.

Kruidvat Originals Behandelingsolie Tea Tree, Kruidvat, €1,99

Batiste droogshampoo Cherry

Batiste droogshampoo Cherry

Ik gebruik altijd Batiste droogshampoo, maar eigenlijk altijd de Tropical variant. Doordat het Tropical schap leeggeroofd was bij de Kruidvat, was ik genoodzaakt een andere te kopen. En stiekem vind ik deze veel fijner! Hoewel ik de geur van de Batiste Tropical lekker vind, is ‘ie wel erg overheersend. Batiste Cherry heeft ook een sterke geur, maar toch is de geur naar mijn idee wat subtieler.

Batiste Cherry Droogshampoo, Kruidvat, €5,55

Essence Get Big Lashes mascara

Essence Get Big Lashes mascara

Ik was het even beu om veel geld uit te geven aan dure mascara’s, maar ik had toch echt nieuwe nodig. Ik besloot om eens een kijkje te nemen bij de Essence mascara’s en daar vond ik deze topper. Geeft volume zonder klontjes en is ook nog een super water- en smudge-proof. Doordat ik zo enthousiast was, heb ik ook de niet waterproof variant gekocht. Hier was ik helaas niet zo fan van. Ik blijf bij de waterproof variant.

Essence Get Big! Lashes Waterproof Mascara, Kruidvat, €2,59

Catrice Prime and Fine anti-shine fixing spray

Catrice Prime and Fine anti-shine fixing spray

Catrice is met meerdere varianten van de ‘Prime and Fine’ fixing spray gekomen. De originele, de paarse, vond ik echt drie keer niks. Er kwam geen mooie spray uit en liet overal druppels achter in mijn make-up. Deze nieuwe variant daarentegen, de ‘anti-shine’ variant, heeft een geweldige spray. Super fijn! Daarbij heb ik ook het gevoel alsof het me echt langer matte houdt.

Catrice Prime and Fine Anti-Shine Fixing Spray, Kruidvat, €4,59

Calvin Klein In2U edt

Calvin Klein In2U edt

De parfum die ik op dit moment non stop draag is de eau de toilette Calvin Klein In2U. Een heerlijk frisse geur die komt in deze mega verpakking waar je lang mee vooruit kunt. Ik zie dit luchtje ook steeds voorbij komen in de reclamefolders, dus als ‘ie op is koop ik zeker een nieuwe verpakking.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml, Kruidvat, €20,99

L’óreal Pure Clay Masker

L'óreal Pure Clay Masker

En mijn favoriete ontdekking, dit L’óreal Pure Clay masker. Een fijn kleimasker wat voor mijn gevoel ook echt goed reinigt. Er zitten geen stoffen in die mijn huid irriteren, iets wat ik bij veel andere maskers wel heb. Score! Je betaalt er wel wat meer voor, maar je hebt maar een klein beetje nodig om je hele gezicht te bedekken.

L’Oréal Paris Pure Clay Detox Masker, Kruidvat, €12,99

 

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “Huidige beauty favorieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *