Hunkemöller x Pamela Reif

Hunkemöller x Pamela Reif collectie

Drie weken geleden lanceerde Hunkemöller een collectie met de Duitse influencer Caro Einhoff en deze week is er weer een nieuwe collectie gelanceerd. Dit keer de beurt aan Pamela Reif, een Duitse influencer met zo’n drie miljoen Instagram volgers. Hunkemöller heeft samen met Pamela een prachtige collectie gemaakt. Ik vertel je er graag wat meer over en ik show je mijn nieuwe setje.

Pamela Reif

Hunkemöller x Pamela Reif

Pamela is een 21-jarige fashion Instagrammer uit Duitsland. Ze begon op haar 15e met Instagram en inmiddels heeft ze drie miljoen volgers die genieten van haar prachtige kiekjes. Met dit volgersaantal is ze dan ook één van de grootste Duitse influencers en da’s niet heel gek als je haar toffe Instagram ziet!

Pamela Reif x Hunkemöller

Hunkemöller x Pamela Reif

Hier zie je een kleine greep uit de collectie. De collectie bestaat uit vier kleuren: lichtroze, bordeauxrood, grijs en donkerblauw. Stuk voor stuk heel toffe kleuren. Er wordt in de collectie veel gebruik gemaakt van kant en velvet, I like! De collectie bestaat uit onder andere bh’s, body’s en bralettes en bij elk item is aan de details gedacht. Wat ik gaaf vind aan deze collectie is dat het echt unieke items zijn, zo zit er zelfs een high waisted brazilian tussen, dat zie je niet vaak. Hierboven zie je de Body ‘Aimee’, de bh ‘Niamh’, de short ‘Chiffon’, de bralette ‘Karina’, de bh ‘Aimee’ en de body ‘Niamh’. Vooral de lichtroze items roepen mijn naam.

Karina

Hunkemöller x Pamela Reif

Hunkemöller x Pamela Reif

Ik ontving mijn favoriet, een setje genaamd Karina. Het setje is heel mooi gedetailleerd en bestaat (net als de rest van de collectie) uit kant en velvet. De voorgevormde beugel bh heeft zelfs velvet bandjes en ook de rand van de brazilian is velvet. Dit in combinatie met het kant maakt het een prachtig setje. De bh heeft een wat bredere band, iets wat ik zelf altijd erg fijn vind in een bh. Je koopt de bh hier voor €39,99 en de brazilian hier voor €16,99.

Feel breathtaking in my new lingerie collection! Every woman is beautiful. It just takes the right lingerie to emphasise the beauty that you already have. Love, Pamela

Ik vind deze Hunkemöller x Pamela Reif collectie zeker geslaagd. Wat Pamela zegt: “Feel breathtaking in my new lingerie collection!’, dat moet zeker lukken. Stuk voor stuk prachtige items en bij elk item is er aan de details gedacht.  De collectie is vanaf deze week verkrijgbaar via Hunkemöller en hunkemoller.nl.


Het setje in deze blogpost heb ik gekregen van Hunkemöller.

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Hunkemöller x Pamela Reif collectie

  1. Wat een beeldige collectie zeg. Zo vrouwelijk en zo romantisch. En dan die kleuren! Ik vind het over het algemeen een fijne winkel om te shoppen, de Hunkemoller, ze nemen wel echt de tijd voor je en dat vind ik erg belangrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *