Ik ben er weer!

Hi! Ik ben afgelopen maandag terug gekomen van mijn heerlijke weekje ontspanning in Turkije.

Ik heb deze vakantie heerlijk genoten van het zonnetje met als verkoeling koude duiken in het zwembad. Ook heb ik erg lekker gegeten, wat kan ik toch altijd genieten van al dat lekkere voedsel. Het heeft even roet in het eten gegooid wat betreft mijn strijd tegen de kilo’s, maar ach, het is één weekje van het jaar. Dan vind ik dat je er echt wel even van mag genieten. Ik ben dus wel wat aangekomen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit er ook gewoon weer afgaat!

De wifi in het hotel was ontzettend slecht en daarbij ook nog eens selectief. Zo werkte Whatsapp, Facebook en de WordPress app, maar Instagram, Snapchat en Bloglovin’ niet. Zal dat komen doordat dat grotere apps zijn? Ik heb geen idee. Het was wel jammer, want ik wilde jullie eigenlijk een beetje op de hoogte houden via Instagram.

Gelukkig is alles met mijn blog goed gegaan en zijn de geplande artikelen gewoon online gekomen. Ik ben erg blij met de lieve reacties die op de geplande artikelen kwamen, jullie zijn te gek!

Ik heb niet veel foto’s en ze zijn ook gemaakt met mijn telefoon, maar ach, altijd leuk om te delen.

kat

In Turkije stikt het altijd van de katten. Waar ze vandaan komen, geen idee, maar ze zitten overal. Er waren dit jaar veel kittens, die helaas cameraschuw waren, maar gelukkig heb ik mama op de foto gekregen.

ZONNEBRIL

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n fan van geel, maar ik vond de poten van deze zonnebril zó tof! Hij kostte drie euro, dus ik vond dat ik hem voor dat geld best wel mee mocht nemen. Het is ook nog eens een antidepressiva zonnebril, geen grapje, echt waar. De glazen zijn paars, waardoor de bril alle kleuren veel mooier maakt. Het water wordt opeens nog feller blauw, de bladeren nog mooier groen. Een perfecte bril voor in Nederland dus eigenlijk, waar je soms wel wat extra kleur kunt gebruiken.

leef

Ik ben een heel slechte lezer, dus ik lees eigenlijk nooit boeken. Ik had voor de vakantie maar één doel: het boek LEEF! uitlezen. En dit is me gelukt! Het is echt een prachtig boek van een zeer inspirerende Laura Maaskant, hier komt zeker nog een artikel over.

In het hotel zat trouwens een heel lief vrouwtje die manicures deed. Voor vijftien euro had je al een french manicure, dus dat wilde ik best eens proberen. Ze werkte niet met professionele producten, maar met spullen van de Kruidvat die ze van andere Nederlandse gasten krijgt. Ondanks dat ze amper Engels spreekt is het zo’n schat van een vrouw dat ik daar graag mijn nagels liet doen.

Veel heb ik dus niet echt te vertellen over mijn vakantie. Het is zo’n all-inclusive resort waar je dus eigenlijk puur komt voor de ontspanning en niet om de omgeving te verkennen. Dit heb ik trouwens in vorige vakanties naar Turkije wel gedaan, maar deze keer werd het een weekje heerlijk relaxen.

Hoe is jullie vakantie tot nu toe?

 

Gerelateerde blogposts

40 gedachten over “Ik ben er weer!

 1. Heerlijk dat je zo hebt genoten en een hele toffe zonnebril!

  Het stikt hier inderdaad van de katten! We hebben er één aan huis nu (want ik blijf haar voeren, zo zielig). Morgen zie je haar in mijn short vlog voorbij komen.

 2. Wat heerlijk dat je even hebt kunnen genieten van Turkije. Ik herken die gekleurde glazen, van mijn zonnebril zijn de glazen oranje en dat werkt ook. Alles ziet er dan mega zonnig en warm uit, en dat maakt me altijd super vrolijk. Wel altijd een domper als ik mijn zonnebril dan af doe, haha.

 3. Welkom terug!
  Fijn dat je even een relaxvakantie hebt gehad zeg, dat kan je soms best wel eens gebruiken.
  Zo’n zonnenbril lijkt me trouwens ook wel fijn, al heb ik nu zelf ook een hele fijne met aparte glazen waar ik nog steeds niet over uit ben wat voor glazen het nou zijn :’)

 4. Wat een leuke plog! En eigenlijk vind ik alles leuk wat je laat zien! Oké let’s start:

  Poezen! <3 Ik ben slechts een keer in Turkije geweest, maar voorheen ging ik vaak naar Griekenland op vakantie. Daar stikt het ook van de katten. Dat zie je toch vaker op vakantieplekken dat er een overschot aan dieren is. Hier op Curaçao zie je overal honden.

  Bril <3 Voor €3,00 had ik die bril ook gescoord. Wat een leuk montuurtje zeg. Nu ben ik ook wel benieuwd naar die paarse lenzen.

  Oh en leuk dat je verteld over dat vrouwtje. Ik hoorde laatst dat ze in Turkije de beste beauty behandelingen doen. Interessant om haar verhaal te lezen door jouw ogen. Erg leuk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *