Joehoe, hang de vlaggetjes maar op! Natuurlijk koop je vandaag taartjes voor je dieren (want dierendag), maar ik koop ook taartjes voor mezelf. Deze dame is namelijk 21 jaar geworden! 21, dat klinkt best wel volwassen, toch? Al voel ik me absoluut niet volwassen, maar goed, dat komt wel als ik de 30 aantik. Denk ik.

Ik ben vandaag gewoon netjes aan het werk, maar toch is vandaag een beetje speciaal. Je wordt maar één keer 21. Vanaf nu mag ik ook drankjes doen in Amerika én naar het casino, perfect om een tripje naar Amerika in te plannen. Grapje natuurlijk, want denk maar niet dat ik zo lang in een vliegtuig durf te zitten.

Hoe is ’t allemaal?

Lief dat je het vraagt! Ik ben eind augustus aan mijn stage gestart (twee keer is scheepsrecht, of zoiets) en sindsdien ben ik dus retedruk. Ik loop stage bij Mr. Goodiebag, waarschijnlijk bij mijn mede-bloggers welbekend van de toffe events. En zo was ik afgelopen maand zelfs in Milaan voor The Grand Blogger Dinner Milano. Check hier het fotoalbum van het event mocht je dat leuk vinden. Het is een super gaaf event geworden en ik kan niet wachten tot het volgende diner in Brussel.

Vandaar ook dat het wat rustig is geweest op mijn blog, maar ik zal vanaf nu wat vaker van me laten horen, beloofd!

 

Gerelateerde blogposts

7 gedachten over “Ik ben jarig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *