Ik ben nu ook te vinden op Facebook.

Hi! Ik zag het al bij meerdere blogs voorbij komen, dus ik vond dat ik er zelf ook maar aan moest geloven. Facebook is een goede manier om het bereik toch wat te vergroten en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie mijn pagina willen liken. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuwe updates!

Overigens ben ik ook op Instagram te vinden, maar hier ben ik nog niet zo’n kei in. Ik doe m’n best!

Gerelateerde blogposts

15 gedachten over “Ik ben nu ook te vinden op Facebook.

  1. Leuk om te zien! Zelf moet ik er denk ik ook maar eens aan geloven om een facebook pagina voor mijn blog te maken. Dit heb ik eigenlijk nog nooit gedaan! Beschamend als je al ruim 2,5 jaar blogt haha!

  2. Leuk, ik ga je volgen op instagram! Met facebook doe ik niet zoveel eigenlijk, maar misschien toch ook maar eens handig om voor mijn blog aan te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *