Hi! Afgelopen zondag postte ik over mijn strijd tegen de kilo’s. Ik heb hier ontzettend veel leuke reacties over gehad, dankjulliewel! Onderaan de post beloofde ik om jullie op de hoogte te houden, dus aan die belofte houd ik mij. Die post had ik al een tijdje terug geschreven, maar ik twijfelde of ik hem wel online zou gooien. Het is toch best persoonlijk. Uiteindelijk ben ik blij dat ik hem wel online heb gezet en ik voelde me zo goed na al die lieve reacties.

Ondertussen kan ik met blijdschap meedelen dat ik inmiddels ben gaan hardlopen! Het is echt waar, ik geloof het zelf ook niet helemaal, maar ik loop hard. Terwijl ik dit typ zit ik met spierpijn op bed, want ik ben helemaal niks gewend.

Ik ben inmiddels drie keer geweest, dat is meer dan vorige hardlooppogingen, dus ik ben toch stiekem wel een beetje trots. Oké, drie keer is natuurlijk niks, maar ik heb altijd gezegd ‘Ik kan niet hardlopen’, maar ik kan het dus wel! Ben jij nou ook zo iemand die altijd zegt ‘Dat kan ik niet’? Doe eens gek en probeer het eens. Ik ben elke keer helemaal kapot, maar zo voldaan.

De app die ik gebruik is C25K. Zoals je ziet heb ik netjes mijn eerste week afgerond. Ik vind het een erg fijne app voor een beginner zoals ik. Je begint de eerste week namelijk met 60 seconden hardlopen, afgewisseld door 90 seconden lopen en dit voor 20 minuten. En geloof me, als ik het kan, dan kan jij het ook. Ik zie wel een beetje op tegen de volgende keer, dan moet ik namelijk 90 seconden gaan hardlopen. Maar ook dat zal lukken! Ik heb er vertrouwen in. De app is trouwens gratis, dus zeker de moeite waard. Als je de app opent krijg je een inspirerende quote, wel een grappige toevoeging.

Mocht je nu denken ‘Shit, dat moet ik eigenlijk ook gaan doen’, trek je sportschoenen aan en gaaaaaan! Hou mij als stemmetje in je hoofd, ik support je. Bedenk bij jezelf dat zelfs die gekke Mylou die een conditie van een garnaal heeft het kan, dus dan kan jij het ook.

NEW IN | Bestelling Sans-online.nl
Ik ben nu ook te vinden op Facebook.