Instagram #1

Hi! Toen ik begon met bloggen heb ik ook een Instagram account aangemaakt. Ik moet zeggen dat ik me in het begin echt als een vis op het droge voelde, maar ondertussen heb ik Instagram redelijk ontdekt! Vandaag show ik jullie een paar van mijn recente Instagram posts.

Untitled design (1)

Hoe mooi is deze kleur? Ik ben verliefd! Helaas is dit niet de echte kleur, maar kwam dit tevoorschijn na een filtertje. Toch vond ik ‘m zo mooi dat ik hem zo heb gelaten. Het is eigenlijk de kleur ‘Sweet Retreat’ die ik in deze post reviewde.

Op 24 augustus was het maar een regenachtig dagje. Perfect weer om mijn nieuwe jasje te dragen! Ik ben er nog steeds helemaal verliefd op, zeker aangezien ik hem voor maar €3,33 kocht. Zo goedkoop? Ja, echt waar, je leest het hier.

Untitled design (3)

Donderdag 20 augustus bevond ik mij in het Belgische plaatsje Doel. Dit is een zogeheten ‘spookstad’. Dit dorp is verlaten vanwege de kerncentrale die er vlakbij staat. Er wonen nog wel een paar mensen, maar echt bijna niemand meer. Alle huizen zijn dan ook beklad met graffiti en de ramen zijn ingeslagen. Zonde van de huizen natuurlijk, maar wel erg gaaf om te zien. Vreemd ook dat een dorp zo helemaal verlaten kan zijn.

Deze krukjes zie je tegenwoordig overal opduiken en ik vind ze zo leuk! Deze twee zijn helaas niet van mij, ze staan bij mijn ouders. Maar hoe leuk zijn ze?

Untitled design (2)

Van GSMpunt kreeg ik deze te gekke bluetooth speaker opgestuurd om te reviewen. Heb jij de post al gecheckt?

Het zonnetje scheen, de lucht was blauw.. Perfecte dag om mijn nieuwe bikini aan te trekken! Helaas niet ’the real deal’, mijn portemonnee stribbelt tegen, maar toch een leuke lookalike. De kleur komt niet goed over op de foto, maar het is een een aparte roze-oranje kleur. Ik kocht hem hier.

Volg jij mij al op Instagram?

Gerelateerde blogposts

24 gedachten over “Instagram #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *