It’s my birthday! (+spam je blog)

Woohoo, vandaag is het dierendag! En dat niet alleen, want laat ik nou net op dierendag jarig zijn ;). Vandaag mag ik alweer negentien kaarsjes uitblazen. Wat gaat de tijd toch bizar snel. Ik hoop dat vandaag een leuke dag gaat worden met nét iets te veel taart. Maar dat maakt niet uit, want je wordt tenslotte maar één keer negentien!

En voor ik het vergeet, al jullie honden, katten, konijnen, vissen en cavia’s natuurlijk ook een heel fijne dag gewenst.

Oh, nog één klein dingetje. Je mag onder dit artikel lekker je blog spammen! Zie het als een kleine traktatie van mijn kant 🙂

Gerelateerde blogposts

57 gedachten over “It’s my birthday! (+spam je blog)

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 😀 (gooit confetti!) Nou laat ik dan ook maar gelijk even mijn blog spammen haha. Mijn blog heet marushi lifestyle (www.marushilifestyle.nl) Mijn laaste post gaat over dierendag! Ik heb een winactie georganiseerd waarmee je een zak voer/speeltje/kortingsbon voor de hond of kat kan winnen. Lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen! 😀

 2. Aah gefeliciteeerd! Oh dat idee van de taartjes klinkt goed! Geniet ervan!

  Oh en superleuk dat we over onze eigen blog mogen vertellen!

  Mijn blog in het kort:
  Ik blog over alles in mijn leven, mijn blog is mijn uitlaatklep en soort van dagboek. Je vindt hier dus zoal artikelen over wat ik doe en meemaak, negatief en positief. Daar zijn dagboeken toch voor? Helaas ben ik niet iemand van honderd in een dozijn. Natuurlijk studeer ik, heb ik een bijbaan en houd ik van gezellig dingen doen maar door het overlijden van mijn vader ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken en is mijn leven ook niet zoals dat van iedereen. Durf jij mee te stappen in de achtbaan vol ups en downs, genaamd: mijn leven? Dan zie ik je dolgraag terug op mijn blog! Oh en zo niet, dan ook hoor 😉

  Liefs!

 3. Gefeliciteerd meid, hopelijk heb je een fijne verjaardag vandaag! Lekker van genieten in ieder geval met dit prima weer ;-)!
  Ik ben Femke, ik heb sinds een paar maanden mijn blog waarop dagelijks een artikel online komt. Mijn artikelen gaan over beauty, lifestyle en food. Oja, vanaf vandaag loopt er ook weer een leuke winactie! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, aarzel ook niet om een reactie achter te laten.. vind ik leuk! Net zoals dat je mij volgt via social media :-)! Liefs, Femke

 4. super vet dik gefeliciteerd met je 19e verjaardag!
  Maak er een prachtige dag van met taart , lieve mensen & uiteraard heel veel gezelligheid! Ik blog op http://www.mevrouw-iep.nl
  Het is een lifestyle blog maar ik noem het liever mijn creatieve chaos! Op mijn blog vind je
  Gezellige kletspraatjes , veel foto’s , dromen , hotspots etc etc!
  Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje zou nemen!
  Dikke kus Iep xo

 5. Gefeliciteerd, fijne dag!
  Dat je maar veel cadeautjes, liefde en taartjes mag krijgen 😉

  Mijn blog is http://www.lovelycharlotte.nl/
  Ik blog over mijn dagelijkse leven als moeder van een peuter (soon to be kleuter) en vrouw van een Welshman. Je ziet verhalen voorbij komen over mijn zoon (ofcourse), persoonlijke verhalen, wat beauty, fashion en travel. Zo nu en dan een recept en wekelijks een fotoverslagje! Dus eigen over van alles en nog wat 🙂 mocht je benieuwd zijn, kom dan zeker even een kijkje nemen!

  Liefs, Charlotte

 6. Gefeliciteerd met je verjaardagg!! 😀 en natuurlijk ook met dierendag 😉 Ik hoop dat je een gezellige dag hebt vandaag. Mijn blog ken je ondertussen al wel denk ik haha! Ik schrijf over fashion en lifestyle 🙂

 7. Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er wat moois van!

  Lief dat iedereen mag spammen.

  Daily Cup of Bla Bla Bla is mijn persoonlijke lifestyleblog over van alles en nog wat.

 8. Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van!
  Zelf blog ik op http://www.ifashiongirl.wordpress.com. Ik blog nu 1,5 jaar, en heb er nog altijd plezier in! Je kan artikels over lifestyle, fashion, beauty en persoonlijke dingen vinden op mijn blog! Zou leuk zijn als jullie op mijn blog gaan kijken en misschien zelfs een reactie achterlaten! Liefss!

 9. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Het kan een tag, review of een totaal ander artikel zijn.
  Er zit vast wel iets tussen voor jou!
  Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.
  Hopelijk tot snel op allaboutbertina.blogspot.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *