Likes & dislikes juli 2017

Zullen we afspreken dat ik niet elke keer begin met: ‘de maand is voorbij gevlogen’? Al voelt het elke maand wel weer zo. Het lijkt alsof ik een paar dagen geleden mijn juni favorieten blogpost tikte. Maar nee, het is alweer een maand geleden. Deze maand heb ik besloten het iets anders te doen, aangezien ik ook een aantal dislikes ontdekte. Voortaan wordt het dus een likes & dislikes.

Likes

Likes & Dislikes juli 2017 Essence the gel nagellak 98 pure beauty

Essence The Gel Nagellak in 98 Pure Beauty

Yes! Zie je die kleur? Ik ben er echt verliefd op geworden. Excuses dat het niet zo netjes meer zit, het zit er ondertussen meer dan een week op. Essence The Gel Nagellak is sowieso mijn favoriete nagellak of all time en van dit kleurtje ga ik nog wat extra potjes halen. De perfecte lichtroze nude, ik denk dat deze kleur helemaal mooi staat bij donkerdere huidskleuren.

P.S. zie je hoe nep die bloemen zijn? Wel een like van deze maand trouwens, maar het is je waarschijnlijk al opgevallen dat ik deze bloemen vaak gebruik. Ik kwam ze per toeval tegen in de kast en ze bleken best leuk te staan op foto’s. Ik beloof je dat ik op zoek ga naar andere varianten, zodat ik niet op elke foto deze bloemen heb. 

Likes & Dislikes juli 2017 regal mesh horloge lucardi

Regal Mesh Horloge

Herinner je het artikel nog waarin ik dit horloge voor het eerst liet zien? Sinds ik heb hem draag ik hem elke keer als ik de deur uit ga, ik vind ‘m echt perfect! Daarom hoort ‘ie gewoon echt in mijn likes thuis.

Like/Dislike

Likes & Dislikes juli 2017 Primark PS super matte liquid lipstick kim

PS… Super Matte Liquid Lipstick in Kim

Tja, dit is dus een like/dislike. Een like voor de formule, ik vind deze liquid lipstick voor €2,50 echt goed. Veel lichte (goedkope) liquid lipsticks zijn vrij plakkerig en deze heeft dat totaal niet. Alleen, de kleur. Ik vond het dus lijken op een mooie roze nude, maar het is barbieroze! Totaal niet wat ik verwacht had en hij past niet zo goed in mijn straatje. Balen!

Dislikes

Likes & Dislikes juli 2017 makeup revolution nagellak adore 14 & true blue 22

Makeup Revolution Nagellak in True Blue 22 & Adore 14

Nee, deze waren het helaas niet voor mij. Alhoewel ik de kleurtjes super tof vind, is de nagellak zelf gewoon niet zo fijn. De nagellak brengt niet fijn aan en daarbij stinkt hij ook nog eens. Jammer, geen succes.

Likes & Dislikes juli 2017 Focallure matte lip crayon 16 del rio

Likes & Dislikes juli 2017 Focallure matte lip crayon 16 del rio

Focallure Matte Lip Crayon in 16 Del Rio

Al een tijdje geleden heb ik lipproducten van eBay afgezworen. Dit omdat je voor een paar euro beter een goedkoop lipproduct van Catrice of Essence kan halen dan troep van eBay waarvan je nooit zeker weet wat erin zit. Oké, het wordt wel getest (behalve namaak make up), maar toch vind ik het creepy. In een video zag ik laatst Focallure producten en omdat ik het toch weer niet kon weerstaan, kocht ik er twee. Waaronder dus dit lip crayon. Geen aanrader, simpel gezegd. De kleur is anders dan lijkt, hij is erg ‘sheer’ op je lippen en matte is ‘ie ook al niet. Daarnaast ruikt hij ook echt niet lekker. Niet kopen, ook al kost ‘t bijna niks!

Likes & Dislikes juli 2017 focallure ultra chiclips 48 medium carmine

Likes & Dislikes juli 2017 focallure ultra chiclips 48 medium carmine

Focallure Ultra Chiclips in 48 Medium Carmine

En ook deze is het helaas niet voor mij. Ook hierbij is de kleur weer anders, maar ook de formule is drie keer niks. Het is EXTREEM uitdrogend voor je lippen en daarbij is het ook moeilijk om het egaal aan te brengen. Het is erg vlekkerig. Ook bij deze raad ik aan om liever iets van Essence of Catrice te kopen, die hebben goede budget lipsticks.

Likes & Dislikes juli 2017

Meer dislikes dan likes helaas, maar dat moet natuurlijk ook gedeeld worden. Ik zou het zonde vinden als jullie producten kopen om er dan achteraf spijt van te hebben. Nu werkt ieder product bij iedereen natuurlijk anders, dus iets wat voor mij niet werkt zou voor jou prima kunnen werken. Dit is puur mijn eigen ervaring met deze producten.

Wat waren jouw likes & dislikes de afgelopen maand?

Action shoplog augustus 2017
De perfecte planner voor maar €5