L'ORÉAL PARIS Color Riche review #112, #616, #805 en #819

L’ORÉAL PARIS Color Riche review #112, #616, #805 en #819

Een tijdje geleden was ik in Eindhoven en kwam ik een Big Bazar outlet tegen. Aangezien ik de Big Bazar altijd al goedkoop vind, leek een outlet me helemaal goedkoop. En ik had gelijk! Ze verkochten er lakjes van L’ORÉAL PARIS voor maar €1 per stuk en ik nam er zeven mee. Aangezien een review met zeven lakjes me nogal veel leek, maak ik er twee reviews van. Vandaag review ik vier van de zeven kleuren.

De kleuren in deze review zijn nr 112. Marrakech Sand, nr. 616 Innocent Green, nr. 805 Mystery Icon en nr. 819 Sublime Platine.

L'ORÉAL PARIS Color Riche review #112, #616, #805 en #819

Van links naar rechts: 805 Mystery Icon, 616 Innocent Green, 112 Marrakech Sand, 819 Sublime Platine.

Allemaal erg verschillende kleuren, maar ze trokken allemaal mijn aandacht. De lakjes van L’ORÉAL PARIS zijn altijd lekker herkenbaar in het rechthoekige flesje. Ziet er prima uit als je het mij vraagt.

L'ORÉAL PARIS Color Riche review #112, #616, #805 en #819

De kwast van deze nagellak vind ik precies goed. Hij is niet te groot en niet te klein. Groot genoeg om voldoende op je nagels te krijgen, klein genoeg om ervoor te zorgen dat niet overal nagellak zit (al blijft dat altijd een dingetje).

Nr. 112 – Marrakech Sand

L'ORÉAL PARIS Color Riche review 112 Marrakech Sand

De eerste nagellak is deze schattige lichtoranje kleur, twee laagjes. Alhoewel ik denk dat de kleur een stuk beter staat bij een donkerdere huidskleur, vind ik hem wel erg mooi. Ik baal er eigenlijk wel van dat hij niet zo mooi bij mijn lichte huid past.

Nr. 616 – Innocent Green

L'ORÉAL PARIS Color Riche review 616 Innocent Green

Pretty! Ook van ‘Innocent Green’ heb ik hier twee laagjes op. Dit vind ik zeker een leuke kleur om te dragen. Voor in de zomer, maar eigenlijk vind ik het ook wel een mooi groen kleurtje voor in de herfst. Ik vind het een leuke kleur voor elk seizoen ;).

Nr. 805 – Mystery Icon

L'ORÉAL PARIS Color Riche review 805 Mystery Icon

‘Mystery Icon’ is een erg bijzondere metallic-achtige lak. Een stuk minder zomers dan de vorige twee lakjes, maar voor de herfst en winter vind ik het een erg toffe kleur. Hij heeft gewoon wel iets. Hiervan heb ik twee laagjes opgedaan en dit is voldoende om hem goed dekkend te krijgen.

Nr. 819 – Sublime Platine

L'ORÉAL PARIS Color Riche review 819 Sublime Platine

Wow! Met ‘Sublime Platine’ heb ik echt het gevoel alsof ik zo de set van een superheldenfilm kan opstappen. Deze kleur is your way to go als je voor opvallend wilt gaan. Twee laagjes van deze lak is voldoende voor een dekkend resultaat.

L'ORÉAL PARIS Color Riche review #112, #616, #805 en #819

Vier erg verschillende lakjes en ik vind ze allemaal wel wat hebben. ‘Mystery Icon’ en ‘Sublime Platine’ hebben aan twee laagjes genoeg, als je het geduld hebt zou ik bij de andere twee lakjes wel voor drie laagjes gaan. Afgelakt met een topcoat blijven de lakjes zo’n week mooi bij mij zitten, al moet ik wel zeggen dat nagellak bij mij meestal lang blijft zitten, ongeacht het merk.

Conclusie: Ik vind het een erg goede deal, deze kwaliteitslakjes voor maar €1 per stuk. Ze dekken redelijk en de lak blijft goed zitten.

Wat vind jij van deze lakjes?

Gerelateerde blogposts

10 gedachten over “L’ORÉAL PARIS Color Riche review #112, #616, #805 en #819

  1. O-m-g, wat een enorm leuke kleuren dit zeg. Ik werd meteen verliefd op Innocent Green want het is echt zo innocent he echt wauw fantastisch gewoon wat je tegenwoordig voor een euro kan krijgen he

    Ik ben echt een enorme fan van Big Bazar koop mijn haarproducten enzo daar ook altijd ongelooflijk hoe goedkope kwaliteit je daar krijgt

    check ook eens mijn blog (jeunezstylezblog.com), de ideale blog om jouw stijl te perfectioniseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *