L'ORÉAL PARIS Color Riche review #604, #611 en #853

L’ORÉAL PARIS Color Riche review #604, #611 en #853

In het vorige L’ORÉAL PARIS review artikel reviewde ik al vier kleuren die ik heb gekocht bij de Big Bazar outlet voor één euro per stuk. Aangezien ik er zeven had gekocht, zijn er nog drie om te reviewen. Vandaag review ik L’ORÉAL PARIS Color Riche nr. 604 Metropolitan, nr. 611 Sky Fits Heaven en 853 Menthe Glace.

L'ORÉAL PARIS Color Riche review #604, #611 en #853

Van links naar rechts: nr. 853 Menthe Glace, Nr. 611 Sky Fits Heaven en nr. 604 Metropolitan.

Nr. 853 – Menthe Glace

L'ORÉAL PARIS Color Riche Nr. 853 - Menthe Glace

‘Menthe Glace’ is een heel lichtblauwe kleur, een erg leuk kleurtje voor de zomer. Ik heb hier twee laagjes gebruikt, maar voor een goed dekkend resultaat kun je beter drie laagjes opdoen. Alhoewel het met twee ook mooi is, het ligt er maar net aan hoeveel geduld je hebt ;).

Nr. 611 – Sky Fits Heaven

L'ORÉAL PARIS Color Riche review 611 Sky Fits Heaven

Yes! ‘Sky Fits Heaven’ is een echte knalkleur. Een mooie blauwe kleur. Ook bij deze zijn twee laagjes voldoende, maar voor het mooiste resultaat kun je beter drie laagjes gebruiken.

Nr. 604 – Metropolitan

L'ORÉAL PARIS Color Riche review 604 Metropolitan

Een heel andere kleur dan de eerste twee kleuren, ‘Metropolitan’ is een erg draagbare, grijze kleur. Hetzelfde verhaal als de bovenste lakjes, twee laagjes is mooi maar drie is mooier.

L'ORÉAL PARIS Color Riche review #604, #611 en #853

Alledrie erg mooie kleuren die ik zeker vaker zal dragen. Mooie lakjes die fijn lakken en bij mij zo’n week mooi blijven zitten. Zeker voor één euro echt een goede koop, maar ook voor de twee euro die ze in een gewone Big Bazar winkel kosten. Als ik weer eens bij deze Big Bazar outlet kom (als hij er dan nog zit) neem ik zeker weer een paar kleurtjes mee. Voor een euro kun je niet sukkelen, toch? Ik had nog een lakje gekocht, maar deze bleek helaas uitgedroogd. De volgende keer check ik in de winkel dus wel even of het lakje nog in orde is.

De andere vier kleuren zijn te zien in de eerste L’ORÉAL PARIS Color Riche review.

Welke kleur vind jij het mooist?

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “L’ORÉAL PARIS Color Riche review #604, #611 en #853

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *