L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox review

L’Oréal Paris Kristina Bazan beautybox review

Toen ik de L’Oréal Paris Kristina Bazan beautybox voorbij zag komen op Facebook wist ik dat ik die moest hebben. Ongeduldig als ik ben, bestelde ik hem om tien uur ’s avonds en de dag erna lag het pakketje in de brievenbus! De beautybox bestaat uit een oogschaduw palette, een mascara, een eyeliner, een lipstick en een lip potlood.

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox review

De beautybox komt in dit doosje, met een tekening van Kristina op de voorkant. In dit doosje zitten dus vijf producten van L’Oréal Paris in samenwerking met Kristina Bazan.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes mascara Extra Black

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox - L'Oréal Paris Volume Million Lashes mascara Extra Black L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox - L'Oréal Paris Volume Million Lashes mascara Extra Black

De mascara in deze beautybox is de L’Oréal Paris Volume Million Lashes mascara in de ‘Extra Black’ variant. De mascara heeft een dikke borstel. Ik heb een beetje een dubbel gevoel over deze mascara. De mascara is op zich fijn in gebruik (door het dikke borsteltje knoei ik wel een beetje), maar ik vind niet dat hij zijn beloftes ‘volume’ en ‘extra black’ helemaal waarmaakt.

L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox - L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox - L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

In deze beautybox zit ook de L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim. Een luxe eyeliner met een soort handvat (geen idee hoe ik dit beter kan omschrijven) en een dunne punt.

De eyeliner ligt fijn in de hand en met de dunne punt kun je erg precies werken. Ook is de eyeliner super zwart en droogt hij mat op. Ik ben fan!

L’Oréal Paris Color Riche Lipstick 630 & L’Oréal Paris Lip Liner Couture 630

L'Oréal Paris Color Riche Lipstick 630 L'Oréal Paris Color Riche Lipstick 630

L'Oréal Paris Color Riche Lipstick 630

De lipstick en het lippotlood in deze beautybox vind ik qua kleur erg mooi. Het is de L’Oréal Paris Color Riche Lipstick en de L’Oréal Paris Lip Liner Couture, beide in de kleur nummer 630. Het is een donkere nude kleur. Op de huls van de lipstick staat helaas niet de handtekening van Kristina, wat op de verkoopfoto’s wel zo is. Jammer! Zo’n handtekening maakt duidelijk dat het een bijzondere editie is, dat is nu nergens aan te zien. Nu zijn het gewoon een aantal L’Oréal producten in een doosje van Kristina.

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox - L'Oréal Paris Color Riche Lipstick 630 & L'Oréal Paris Lip Liner Couture 630 swatches

Nu ik liquid lipsticks gewend ben, moet ik heel erg wennen aan de romige structuur van deze lipstick. De lipstick heeft een mooie pigmentatie, maar trekt wel in de lijntjes en benadrukt velletjes. Ik vind het een heel mooie draagbare, nude kleur. Door de romige structuur geeft de lipstick erg af op bijvoorbeeld glazen. Na wat eten of drinken is bijwerken dus zeker nodig!

Het lip potlood vind ik erg fijn in gebruik. Ook kan ik, door de kleur, dit potloodje bij veel andere lipsticks gebruiken. Handig!

L’Oréal Paris La Palette Nude

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox - L'Oréal Paris La Palette Nude

Last but not least: het oogschaduw palette! Dit is het L’Oréal Paris La Palette Nude. Een mooie selectie aan kleuren, met een aantal matte kleuren en een aantal metallic-achtige kleuren. De swatches blazen me niet omver, maar de pigmentatie is zeker niet slecht. De lichtste kleur zie je op mijn huid bijvoorbeeld helemaal niet, maar de donkere kleuren zijn erg goed zichtbaar. Het pigment wordt door een kwast erg goed overgebracht. De kleuren in het palette zijn ook weer erg draagbaar.

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox review

Al met al ben ik heel tevreden met dit setje! Wat ik wel erg jammer vind is dat je aan geen van de producten kunt zien dat het uit de Kristina Bazan beautybox komt. Alle producten zitten namelijk ook in het ‘gewone’ assortiment van L’Oréal Paris, dus dan zou het leuk zijn als er wel ergens Kristina op zou staan. Maar helaas!

Als je alle producten los bij (bijvoorbeeld) de Kruidvat zou kopen, ben je 78 euro kwijt. De L’Oréal Paris Kristina Bazan beautybox met de vijf producten samen kost bij bol.com €29,99! In ieder geval een heel goede deal dus.

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “L’Oréal Paris Kristina Bazan beautybox review

  1. Ik vroeg me al af of het dan andere producten zouden zijn, maar het is dus alleen de doos waaraan je kunt zien dat het een samenwerking is? Jammer dat er inderdaad geen handtekening op de lipstick staat. Dat verwacht je toch wel als het ook op de productfoto’s staat. Verder scheelt het wel enorm veel geld om zo’n box te kopen ipv alle producten los!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *