Makeup revolution nagellak

Makeup Revolution nagellak Adore 14 & True Blue 22 review

Een tijdje terug kreeg ik bij Boozyshop in een ‘mystery bag’ twee nagellakjes van Makeup Revolution. Hoewel ik groot fan ben van Makeup Revolution, had ik deze nagellakjes nog nooit gezien. Niet bij de Etos, niet online en ook niet op een blog. Ik ontving de Makeup Revolution Nagellak in de kleuren ‘Adore 14’ en ‘True Blue 22′. Maar is ’t wat?

De verpakking vind ik er prima uit zien, best leuk met dat ‘Revolution’ op het glas. De vormgeving doet me wat denken aan Essie lakjes, alleen dan hebben deze een zwarte dop en zijn ze iets korter. Qua inhoud is het ook net iets minder, in Essie zit 13,5ml en in deze Makeup Revolution nagellak zit 12ml.

Makeup Revolution Nagellak Adore 14

Bij het openen van het flesje valt me gelijk één ding op: De geur. Ik herken de lucht gelijk. Het is precies dezelfde geur als de crackle nagellak van de Action, die jaren geleden in het assortiment was. Je weet wel, die rechthoekige flesjes die zo’n 40 cent per stuk kostten en dan de witte crackle variant. Ik heb er helaas geen meer liggen, maar ik weet 100 procent zeker dat het dezelfde geur is. En da’s niet echt een goed begin. Als dit betekent dat deze nagellak zo oud is als die crackle nagellak van de Action… Geloof me, da’s echt lang geleden hoor.

Maar goed, de kleuren zijn leuk dus ik ga er toch voor. Een beetje neus dichtknijpen dan maar (gaat dus niet als je nagels lakt).

Makeup Revolution Nagellak True Blue 22

Makeup Revolution Nagellak True Blue 22

Twee laagjes ‘True Blue 22’

Man, wat stinkt dit spul. Echt niet te doen. Maar goed, dit is de eerste kleur ‘True Blue 22′. Erg mooie kleur als je het mij vraagt! Het lakken was helaas wel een drama. Het kwastje is zo mini, dat je erg vaak over je nagels heen moet waardoor het streperig wordt. Één laagje is dan ook echt niet genoeg, zelfs met twee zie je de strepen nog. Deze foto’s zijn namelijk gemaakt met twee laagjes, ik vind dat nagellak goed moet dekken in twee laagjes. Meer geduld heb ik er niet voor. Bij deze nagellak zeker niet, want deze nagellak droogt ontzettend traag.

Makeup Revolution Nagellak Adore 14

Makeup Revolution Nagellak Adore 14Twee laagjes ‘Adore 14’

De lichtval in deze foto laat mooi zien wat een drama deze nagellak is. Wederom, prachtige kleur, daar zal ik niks van zeggen. Maar wat brengt ‘ie moeilijk aan! Veel te klein kwastje en droogt traag op. Super jammer, want ik vind de kleur érg tof. Ik moet wel zeggen dat hij beter dekt dan ‘True Blue 22’.

Makeup revolution nagellak‘Adore 14’ vijf dagen na het aanbrengen

& is ’t wat?

De geur alleen al zorgt ervoor dat ik deze nagellak niet snel weer ga gebruiken. Het kwastje is te klein, het is streperig en droogt traag op. Verder ben ik wel erg te spreken over de kleuren en ook de houdbaarheid is zeker niet slecht. Ik heb de kleur ‘Adore 14′ nu (zonder base- of topcoat) vijf dagen op mijn nagels en het zit nog erg goed. Een echte verrassing, aangezien ik dacht dat het de dag erna er al af zou gaan. Het duurt dus even voordat het opdroogt, maar als het opgedroogd is zit ’t wel vast.

Als ik deze nagellakjes nog eens ergens tegenkom dan koop ik ze zeker niet. Ik vind dat er betere budget lakken zijn, zoals bijvoorbeeld Essence The Gel Nagellak. Voor deze review heb ik nog wel even gezocht waar je deze nagellak kunt kopen, maar ik heb werkelijk geen idee. Ik ben bang dat deze nagellak echt zó oud is, dat er zelfs niet een verwaarloosde webshop pagina meer te vinden is met deze nagellak.

Mocht je deze nagellak ergens in één of andere executieverkoop tegenkomen, ik raad hem niet aan.

Welke nagellak vond jij een echte teleurstelling?

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Makeup Revolution nagellak Adore 14 & True Blue 22 review

  1. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat Make-up Revolution ook nagellak had? Het zijn allebei erg mooie kleuren, jammer dat ze niet zo fijn zijn met aanbrengen. En zo’n aparte geur vind ik ook altijd minder.

  2. Wat jammer dat ze zo stinken en streperig zijn, maar deze mooie toch wel zomerse kleurtjes maken veel goed! Dan is het gelukkig nog een fijne bijkomstigheid als ze wat ‘langer’ blijven zitten! Voor als nog; ik zweer bij geklak, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *