winactie

Mega winactie blogverjaardag

Daar is ‘ie dan! Ik had het al verklapt, maar nu is ‘ie dan toch echt online. Ik ben de afgelopen maand bezig geweest met leuke spulletjes kopen voor in de blogverjaardag winactie en vanaf vandaag kan je het pakket dan eindelijk winnen. Ik ben in ieder geval vet enthousiast en ik hoop natuurlijk dat jullie dat ook zijn!

Voor iedereen zit er denk ik wel wat wils in dit pakket, zo heb ik wat dingen van Kneipp toegevoegd, van Therme, wat makeupjes van Misslyn en Makeup Revolution en wat toffe stationary spullen.

& wat kun je dan allemaal winnen?

 • SkinTreats ‘Chica Chica’ Showergel
 • SkinTreats ‘Cotton Candy’ Scrub
 • SkinTreats ‘Naughty Girl’ Showergel
 • Kneipp Body Mousse ‘Patchouli’
 • Kneipp Bodylotion ‘Klaproos Hennep’
 • Kneipp Huidolie ‘Beauty Geheim’
 • Therme ‘Zen White Lotus’ Bath Milk
 • Therme ‘Provence Lavender’ Shower Satin
 • Handcrème ‘Passion Fruit’
 • Misslyn ‘Treat me sweet’ Powder Blush
 • Misslyn ‘Eye love it’ Eyeshadow Palette
 • Misslyn ‘Red kiss edition’ Lip Candy Palette
 • Makeup Revolution The One Blush Stick ‘Rush’
 • Makeup Revolution Eye Metal Foils ‘Emerald Goddess’
 • Makeup Revolution Baked Eyeshadow ‘Electric Dreams’
 • Mini kwastenset bestaande uit 11 kwasten
 • Oilily Flat cosmetic bag met vier lippenbalsems
 • Desk Planner
 • Twee sets met drie (veel te leuke) pennen

& hoe doe je mee?

En, lijkt ’t je wel wat? Ik hoop van wel! Ik vind het in ieder geval een erg leuk pakket geworden met veel verschillende merken en producten. Om kans te maken op dit pakket vraag ik je een paar simpele stappen te doen:

 • Like mijn Facebook pagina.
 • Tag onder het Facebook bericht iemand waarvan je denkt dat diegene ook wel wil winnen.
 • Reageer even onder deze artikel met een geldig e-mail adres (in het daarvoor bestemde vakje), zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Da’s best makkelijk toch? Je kunt meedoen tot en met 31 juli en de winnaar krijgt van mij bericht op 1 augustus. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Deze winactie is verlopen, de winnaar is Liesbeth Dorresteijn. 

P.S. volg je mij ook al op Bloglovin’Instagram & Twitter

Gerelateerde blogposts

60 gedachten over “Mega winactie blogverjaardag

 1. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou Kimberly de Jager graag dit pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Geliket & gedeeld)

 2. Ik doe graag mee met deze gave winactie! Ik hou ontzettend van de spulletjes van kneipp en de deskplanner is ook super! De rest laat me verrassen.
  Alvast bedankt voor deze actie! Gaaf dat je dit doet voor anderen?
  Liefs, Sanne.
  ??

 3. Allereerst gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag 😀 Wat een gaaf pakket heb je samengesteld zeg. Als blogger vind ik vooral de pennen en deskplanner heel leuk en handig. Als moeder van een ondernemende tweeling vind ik de rest van de cadeaus heerlijk om eens lekker wat me-time in te lassen 😀

 4. Wauw, wat een prachtig pakket en zoveel. Ik zou hier heel blij mee zijn en super gelukkig. Die producten van kneipp lijken mij geweldig. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. 😉

 5. Wauw!? Gefeliciflapsteert ? Wat een gave producten die ik nog niet heb en zeker kan gebruiken. Ik zeg altijd na tegenslagen komt zonneschijn?❤️
  Xxxjes

 6. Whoehoe! Gefeli met je Blog-B’Day ?✨ Super leuk pakket, lief dat je dat weggeeft want eigenlijk zou jij als ‘jarige’ zelf de cadeaus moeten ontvangen! X

 7. Gefeliciteerd met je blogverjaardag? Wauw wat een ontzettend tof pakket zeg, te gekke spullen allemaal!! ? Ik doe natuurlijk heel graag mee voor zo’n mooi pakket! Dus heb op Facebook gedeeld en getagd en ga nu heeeel hard duimen!!

 8. Zoo dan….. Dat is nog eens een feestje waard hihi… Van harte!!! & wat super dat je dit gaat vieren met de lezers van je blog… Wat een waanzinnig verwenpakket waar ik dolgraag een kansje op maak!!!
  Alle verplichte stapjes doorlopen & nu maar duimen natuurlijk hihi..
  Groetje van Ilsiee

 9. Gefeliciteerd met je blogverjaardag ??? nog velen jaren toegewenst waag graag mijn kans voor dit prachtige pakket ??? wat zou het een feest zijn om te mogen winnen en de zomer heerlijk met dit uitgebreide pakket te mogen beginnen waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige pakket mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen wie nou niet ? #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs Wanda ??

 10. Gefeliciteerd ???? ik doe heel graag mee en Wanda Berg kijk eens hier een leuke actie volg ook dit blog  zulke een mooie spullen in een prachtig pakket waar ik erg benieuwd naar ben om mezelf mee in de watten te leggen….. 
  Ik like, love, save, share, tweet en heb iemand op fb getagd….

  Bloglovin: chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Xoxo

 11. Wow wat een super gave actie ,. Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag ? Dit is een waanzinnig pakket wat ik zelf graag zou willen winnen . Maar ik gun het mijn lieve vriendin tamara schumans ook heel erg . Gewoon omdat ze het verdiend .

 12. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag, heel graag doe ik mee met deze geweldig fijne winactie met zoveel gave spulletjes, daar zou ik mijn kleindochters wel super mee kunnen verrassen, dus fingers crossed meiden

 13. Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Ik doe heel erg graag mee! Wat n prachtig pakket heb je samengesteld wauw….. ik volg je ook op Instagram!

 14. Proficiat met je blogverjaardag ! Ik doe mee met de winactie. Winnen is altijd leuk, al gebeurt het niet vaak? De planner heb ik al maar die kan ik doorgeven aan mijn zus. Met har kids kan ze dat vast ook wel gebruiken ? Liefst E.

 15. Ik heb een heel bijzondere beste vriendin! Ze zorgde voor mij toen ik ziek was. Elke dag trooste ze mij, haalde herinneringen op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen! Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze gaat nu zelf door een donkere periode, is chronisch ziek en verdiend het verwend te worden met een lichtpuntje. Altijd ziet ze de zonnige kant van de situatie in. Is er 100% voor de mensen waar ze van houd. Er is zoveel aan haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar te verrassen met een heerlijk geniet pakket. Even lekker ontspannen verwend worden met deze heerlijke dingen zonder zorgen. Dat zou echt fantastisch zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *