Mijn ‘Stom!’ lijstje

Hi! Bij Linda’s Zomerweek vertelden de gasten op het einde altijd een aantal dingen die ze stom vinden. Soms kwamen hier erg grappige dingen uit, soms wat meer serieuzere zaken. In deze blogpost geef ik mijn eigen variant, wat vind ik nou gewoon stom?

♥ Auto’s die je op de rotonde geen voorrang geven. Op de fiets moet ik altijd over een vrij drukke rotonde, waar ik geregeld flink op de rem moet voor een auto die weer eens door komt zetten. Kom op! Als je mij onderuit rijdt ben jij toch echt de pineut hoor. Oh, ik ook wel een beetje waarschijnlijk, aangezien ik dan onder de auto lig. Maar gezien het juridische plaatje is hij de pineut. En da’s stom.

♥ Spullen meeslepen van mijn studentenkamer naar mijn ouders en andersom. Ik heb helaas niet alles wat ik heb dubbel, en aangezien ik in het weekend graag bij mijn ouders ben betekent dit dus dat ik moet sjouwen. Laptopje mee, make-up mee, agenda’s mee, camera (oh wacht, die heb ik niet meer) mee. De hele mikmak. Stom! Gelukkig heb ik de moeite genomen om een tweede stijltang aan te schaffen, dat scheelt me in ieder geval weer iets. Oh, en kleren op twee plekken hebben liggen. Is ook heel stom.

♥ Mensen die in de trein niet wachten tot iedereen is uitgestapt. Ik denk dat mijn mede-ov-reizigers voor de rest geen uitleg meer nodig hebben, dit is gewoon stom.

♥ Champignons. Aangezien iedereen die vieze sponzige duiveltjes zo lekker vindt, worden ze overal in gepropt. Maar ik vind ze dus echt gewoon héél vies! Mocht je nou toevallig een restauranteigenaar of een kant-en-klaar-voedselpakketten-samensteller zijn, skip de champignons. Ik vind ze gewoon stom.

♥ Dat ik op dit moment geen spiegelreflexcamera meer heb. Frustrerend! Dit is ook één van de redenen dat er wat minder posts op mijn blog komen dan normaal. Ik ben nou eenmaal een sucker voor mooie foto’s en die krijg ik helaas niet met mijn telefoontje. Ik zoek nog naar een oplossing, maar zo’n kreng is duur! Héél stom. Ik vraag me ook echt af hoe ik de foto hierboven online heb durven zetten, wat een drama.

Ik daag mijn mede-bloggers uit om ook zo’n lijstje te maken. Heb je een ‘Stom!’ lijstje online gezet? Laat het me weten!

Wat vind jij nou echt stom?

Gerelateerde blogposts

27 gedachten over “Mijn ‘Stom!’ lijstje

 1. Haha, ik zat er toevallig over na te denken om ook Stom! lijstjes te maken nadat ik Linda’s Zomerweek had gekeken, misschien komt die nog wel een x! Ik vind champignons dus wel heerlijk! Ik vond ze altijd ont-zet-tend vies. Maar nu! Love them :-)!

  1. Wat leuk! Het is een leuk artikel om te maken :). Ahh, ik had laatst nog een champignon en ik vond dat ik het weer eens moest proberen. Maar nee, nog steeds heel vies! Haha 🙂

 2. Ik werd gisteren nog bijna aangereden op een rotonde! Ik werd voor het eerst een beetje boos haha, want je schrikt toch elke keer weer. Ik vind het ook zo onwijs irritant als mensen die wachten tot de anderen zij uitgestapt in de trein, of precies recht voor de deur gaan staan..

  x

 3. Een tip die mij helpt (bijna) dagelijks te bloggen, laat je perfectionisme varen! Het is (nog?) niet je baan maar een hobby, ontwikkel je zelf door dingen uit te proberen en vind het oke dat het niet perfect is. Je hoeft geen dure camera te hebben voor leuke composities! Ik heb een vriendin die aan de kunst acedemie fotografeert en die heeft haar eerste jaar bijna ALLES met haar iphone gedaan, en mooi dat de foto’s waren geworden! Speel er mee en kom er achter dat je een dure camera niet persé nodig hebt voor mooie beelden!

 4. Dat van de rotonde is ook super herkenbaar! Laatst was ik onderweg naar mijn stage en toen werd ik ook aangereden terwijl ik voorrang had moeten krijgen. Gelukkig niks ernstigs en kon ik gewoon weer door, maar als ik niet had geremd was het flink verkeerd afgelopen!

 5. Wat een leuk artikel! Ik vind deze stukjes in de Linda altijd zo leuk om te lezen! Ik vind het stom om door de regen te fietsen oh en dat het ’s ochtends niet meer zo licht is buiten als ik wakker word..

 6. Super leuk artikel! Ik ben trouwens dol op champignons Haha! En ik ben het met je eens met die rotonde en auto’s, maar het komt ook wel eens voor dat ik in de auto zit enig heb voorrang en fietsers zo voor je langs raasen. Zou ik dit idee van het ‘stom’ lijstje mogen overnemen op mijn eigen blog ?

  Xo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *