Moschino Fresh Couture parfum review

Moschino Fresh Couture parfum review

Waarschijnlijk is het eerste wat je denkt bij het zien van de foto: ‘huh?’. Althans, dat was mijn eerste gedachte. Toen ik dit flesje zag staan duurde het even voordat ik besefte dat het parfum was. Ik wil je vandaag graag voorstellen aan het nieuwe luchtje ‘Moschino Fresh Couture’.

Moschino Fresh Couture

Moschino verandert alledaagse producten in iets kostbaars, wat hier dus gedaan is met een schoonmaakproduct. Erg bijzonder als je het mij vraagt! Als je de mooie wit met gouden verpakking ziet, zou je in ieder geval niet verwachten dat er zo’n flesje in zit.

Moschino Fresh Couture parfum review

Geurnoten

Je kunt gelukkig de gekke spuitdop eraf halen en dan komt er een gewone verstuiver tevoorschijn. Het luchtje ruikt erg lekker, het is een heel frisse geur. Precies waar ik van hou! Vooral voor de lente en de zomer is dit echt een topper.

Topnoten: Mandarijn, bergamot en ylang-ylang.
Hartnoten: Frambozen, pioenroos en osmanthus.
Basisnoten: Lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan.

Het is een eau de toilette, maar ik moet zeggen dat hij goed blijft hangen. Good job, Moschino! Buiten dat het een lekker luchtje is en dat hij goed blijft hangen, is het natuurlijk ook wel echt een hebbedingetje. Oké, hij staat niet bijzonder mooi naast mijn gewone luchtjes, maar op een andere plek steelt hij de show. Of je neemt hem mee en houdt de gekke blikken in de gaten als je hem uit je tas haalt ;).

Moschino Fresh Couture parfum review

Moschino Fresh Couture is vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij de luxe parfumeriezaken en gaat kosten:

30 ml   – €39,95
50 ml   – €59,95
100 ml – €79,95

Ik ben erg blij met dit luchtje en gegarandeerd dat het flesje leeg is voordat ik het doorheb. Dan is ‘ie gelukkig nog leuk genoeg om te bewaren!


k heb dit product gekregen op het persevent ‘De Proefparade’. Ik heb zelf besloten om er een review over te schrijven, dus mijn mening is op geen enkele manier beïnvloed. 

Gerelateerde blogposts

23 gedachten over “Moschino Fresh Couture parfum review

  1. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat ik zo’n geur lekker zou vinden maar ik ben wel nieuwsgierig haha. Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen, ik vind dit flesje dan ook drie keer niks. Opvallend, dat wel.

  2. Hahaha ik vroeg me al af waarom je een fles schoonmaakmiddel naast de parfumverpakking had gezet, maar dat is de parfum dus. Het zou me niet echt aanspreken als ik het in de winkel zou zien staan. Ik verwacht dan echt een schoonmaakmiddelgeur:-p Het lijkt me inderdaad wel hilarisch als je de fles in het openbaar uit je tas haalt en opspuit. Ik ben benieuwd wat voor blikken of reacties je dan krijgt haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *