Netflix tips

Een groot deel van Nederland heeft op dit moment vakantie en met deze temperaturen is het natuurlijk heel verleidelijk om lekker binnen te Netflixen. Al eerder deelde ik mijn top 10 beste Netflix series, maar er zijn natuurlijk nog veel meer goede series te vinden op Netflix. Ik heb weer een hoop toffe series gezien en ik deel er vandaag vijf in deze nieuwe ‘Netflix tips’!

Dynasty

Een powervrouw, een businessfamilie en héél veel drama. Dat is wat op je zit te wachten als je Dynasty gaat bingewatchen. En de kans is groot dat je naar de eerste aflevering al helemaal verslaafd bent aan deze geweldige serie. De serie gaat over de rijke familie Carrington en in het bijzonder over dochter Fallon. De serie is boeiend, zit vol met twists en ik ben nou eenmaal groot fan van Fallon.

Atypical

Netflix did it again. Als een serie een ‘Netflix Original’ is, dan heb ik er vertrouwen in dat het een goede serie is. En ik werd niet teleurgesteld! Atypical gaat over een jongen met autisme met de droom om een vriendin te hebben. Het is een comedy, dus het zit vol met grappige situaties. Ik weet niet in hoeverre de serie dicht bij de werkelijkheid zit qua autisme, maar je leert er op deze manier gelijk wat meer over. Het zou natuurlijk mooi zijn als dat voor meer begrip zorgt.

Riverdale

Natuurlijk kan ook Riverdale niet ontbreken in dit rijtje met Netflix tips. We zijn inmiddels bij het tweede seizoen van deze toffe serie, dus mocht je Riverdale nog niet kijken ben je gelijk even zoet. De serie gaat over het stadje Riverdale en de bizarre dingen die daar gebeuren. Zo draait seizoen één om de dood van Jason Blossom en bij het onderzoek naar de dader komen er bijzondere dingen naar boven. Seizoen twee is nog meer twisted dan seizoen één en stelt me tot nu toe zeker niet teleur. Mijn favoriet in deze serie is zeker Cheryl.

The end of the f***ing world

Deze serie is behoorlijk twisted, zit vol met bizarre humor en is mega boeiend. Je houdt er van of je houdt er niet van, dit is ook hoe deze serie ontvangen is. De helft vindt ‘m fantastisch en de andere helft vindt ‘m drie keer niks. En ik moet eerlijk toegeven, ik vond ‘m fan-tas-tisch. Echt heel erg fantastisch. De serie gaat over James, een zelfbenoemde psychopaat die op zoek is naar iemand om te vermoorden. Een goede kandidaat hiervoor vindt hij in de niet op haar mondje gevallen Alyssa. Verder wil ik er niet te veel over spoilen, je moet de serie maar gewoon kijken.

Everything sucks

Deze gloedjenieuwe serie is wat meer voor de jonge kijkers, maar ik heb er stiekem ook van genoten. De serie gaat over een groep eerstejaars en in het bijzonder Luke. Deze vrolijke kerel wordt verliefd op de dochter van de directeur, Kate. Ik wil niet te veel verklappen, je moet de serie maar gewoon kijken. Wat ik ook erg leuk vind aan de serie is dat het heel wat jaartjes terug plaatsvindt, in 1996. Zo waren er nog geen mobiele telefoons en het internet was nog een heel nieuwe ontdekking.

Heb jij nog Netflix tips? Let me know!

Gerelateerde blogposts

9 gedachten over “Netflix tips #2

  1. Alleen de laatste serie in je artikel heb ik niet gezien, de rest vond ik (tot nu toe) geweldig. Ik ben ook groooot fan van Fallon, geweldig hoe zij zich gedraagt :’)

  2. Vooral Atypical vond ik erg leuk 🙂 Een mooi origineel verhaal, daar houd ik wel van 🙂
    Mocht je The Fall nog niet gezien hebben, dan zeker kijken :)! Erg spannend.

  3. Kijk hier heb ik iets aan! Ik ben net klaar met Gilmore girls, super verslavend dus moet nu iets anders verzinnen.. (pll & gossip girl ook al gekeken) dynasty was ik ook al mee begonnen!

  4. Thanks voor de tips. Ik heb er 2 nieuwe series uitgehaald die ik ga kijken. Ik kijk nu Dynasty samen met mijn dochter. Ik ben fan van Fallon. Haar uitspraken zijn hilarisch. Het leuke is dat ik als kind naar de oude Dynasty keek met mijn moeder.

    Momenteel wacht ik op nieuwe aflevering van The OA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *