netflix tips

Goedemorgen Netflix addicts! Het is alweer een tijdje geleden dat ik Netflix tips #2 publiceerde en in de tussentijd heb ik weer een aantal pareltjes bekeken op Netflix. Zoek jij nog toffe series om te kijken? I got you!

La Casa de Papel

Wauw wauw en nog eens wauw. Wat vond ik deze serie tof! De serie gaat over een groep mensen die onder leiding van ‘De Professor’ de grootste overval ooit plannen én uitvoeren. Ik vind alles in deze serie geniaal bedacht. Je leert de karakters echt kennen en hierdoor kreeg ik ook een gekke sympathie voor de overvallers. Ik wilde gewoon dat het zou lukken. Maar lukt het? Kijken! Je gaat er geen spijt van krijgen. De serie is overigens Spaanstalig (al kun je ook Engelse nasynchronisatie aanzetten), maar dit vond ik helemaal niet storend.

On My Block

‘On My Block’ gaat over een groep tieners, waaronder Monse en Cesar, die voor het eerst naar High School gaat. Een unieke serie met veel humor, tienerliefde én geweld. Ik heb de serie in één rits uitgekeken. Als je eenmaal begonnen bent met kijken is de kans groot dat je niet meer kunt stoppen. Inmiddels is ook seizoen twee aangekondigd, dus gelukkig komt ‘On My Block’ sowieso terug!

The Sinner

Het is al een tijdje geleden dat ik deze serie heb gekeken, maar toen ik hem weer voorbij zag komen wist ik dat ik hem moest noemen. De serie gaat over Cora, een jonge moeder die eigenlijk een vrij normaal leven lijkt te hebben. Tot ze op klaarlichte dag op het strand een jongen vermoordt. Het is niet de vraag wie het heeft gedaan, want dat is wel duidelijk, maar waarom. Een goede serie die je elke aflevering meesleurt in het drama voorafgaand aan de moord.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Is dit de beste serie ooit? Nee, vind ik niet. Heb ik alle seizoenen gekeken? Dat dan weer wel. Soms heb je van die series waarvan je denkt: “nee, wat slecht!” en waarbij je dan toch door blijft kijken. Dat bij mij zeker het geval geweest bij deze serie. De serie gaat over Kimmy, die na 15 jaar ontvoerd te zijn weer een normaal leven probeert te leiden zonder dat mensen weten dat zij één van de ontvoerde vrouwen is. Dat gaat niet zonder slag of stoot, zeker aangezien ze dacht dat de wereld er helemaal niet meer was. Deze serie is één en al humor en je moet er wel echt van houden.

Heb jij nog Netflix tips? Let me know!

Gerelateerde blogposts

11 gedachten over “Netflix tips #3

  1. Ik vind La Mante ook een hele goede serie! Toevallig heb ik afgelopen week mijn Netflix op 5 op m’n blog gezet (met ook La casa de papel), wie weet vind je daar nog iets leuks tussen. De trailer van La Mante zit er ook bij 😉

  2. Omg Kimmy is echt geweldig! Gisteren weer de laatste afleveringen helaas gekeken.. Ik kijk nu Jane the Virgin, ook echt geweldig!
    Fijn weekend!
    Liefs,
    Isabella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *