NEW IN | Asics gel-lyte 3

Hi! Vandaag show ik jullie mijn allernieuwste aanschaf, namelijk deze Asics. Ik zag het model al aan de voetjes van meerdere mensen en nu dus ook aan mijn voeten! Goh Mylou, erg leuk hoor, nieuwe schoenen, maar waarom deel je dit? Omdat ik voor aanschaf op internet had gelezen dat deze schoenen klein vallen. En daar ben ik het dus zó niet mee eens. Dus niet groter kopen dan je eigen maat. Anders word je verdrietig.

Deze schoenen koop je onder andere bij Snipes.

Inmiddels heb ik gelukkig de goede maat!

Aangezien er aardig wat mensen via Google bij deze post terecht komen, even wat meer uitleg. Ik heb normaal maat 39, maar van deze schoenen had ik maat 39,5 besteld. Deze maat was dus te groot. Uiteindelijk heb ik de maat 39,5 verkocht en maat 39 kunnen kopen, die maat past perfect!

LET OP: Dit geldt alleen voor dit model Asics. Elk model Asics valt anders en zo heb ik ook Asics in maat 40. Check even bij Zalando de reviews voor welke maar je het beste kunt kopen.

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “NEW IN | Asics gel-lyte 3

      1. Ik heb pas hardloop schoenen van asics besteld. Wordt wel geadviseerd om die groter te nemen dus we zullen zien .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *