Bestelling Sans-online.nl

Hi! Afgelopen woensdag plaatste ik een bestelling op de website van sans-online. Er is op dit moment sale gaande waardoor je echt voor een prikkie leuke dingen kunt scoren!

Dit is de eerste keer dat ik bij deze webshop een bestelling heb geplaatst, maar ik denk dat het zeker vaker gaat gebeuren. Deze ideale site heeft alle kledingstukken die je maar kunt bedenken, zoals broeken, shirts, rokken, vesten en zelfs schoenen. Alle bekende merken zijn goed vertegenwoordigd in de webshop. Zo heb je bijvoorbeeld (mijn favoriet) Only, Mango en Vila.

De items die ik gescoord heb komen uit de sale, zeker de moeite waard om daar even een kijkje te nemen. Ik vind zelf altijd wel wat bij het merk Only, dus daar komen mijn twee items vandaan.

Blouse - sans-online

Ik was nog altijd op zoek naar een simpele witte top. Dit vind ik altijd zo chique staan, maar zelf kocht ik er maar steeds geen. Tot nu! Voor maar €12,50. Ik vind ‘m erg mooi, in mijn hoofd heb ik hem al aan in combinatie met mijn boyfriend jeans.

sophisticated trui - sans-online

Wie koopt er nou weer een trui in hartje zomer? Jep, dat ben ik. Hij heeft trouwens wel driekwart mouwtjes, dus dat is ideaal, dan kan ik hem al sneller gaan dragen. Ik moest hem gewoon in mijn winkelmandje doen, hij is toch te leuk? En zeker voor maar €14,95. Op de foto ziet ‘ie er mega oversized uit, maar dat valt echt reuze mee. Hij past perfect.

Ik ben erg blij met deze aankopen. Sans-online rekent maar 95 cent voor verzendkosten, wat ik echt ideaal vind! Voor 16.00 besteld is de dag erna in huis, helaas moest ik natuurlijk om 17.00 bestellen. Maar dan nog, woensdagavond besteld en dan vrijdag in huis, ook niet verkeerd, toch? Het pakketje kwam binnen met DHL.

Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen?


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sans-online.

Gerelateerde blogposts

23 gedachten over “Bestelling Sans-online.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *