NEW IN | Braderie aankopen

Hi! Vorige week vrijdag liep ik op de braderie om nog wat kleding in te slaan voor mijn vakantie. Veel kleding voor de vakantie heb ik eigenlijk niet ingeslagen, maar ik ben zeker goed geslaagd!

Ik heb kleding van Vila, Pieces en Vero Moda. Ik ben namelijk twee keer langs hetzelfde kraam geweest, oeps! Het kraam van Vila & Pieces was zo aantrekkelijk, daar moest ik gewoon goed snuffelen.

Ik begin met de broeken die je hierboven ziet. Jep, I admit, ik ben fan van zulke broeken. Ik weet niet hoe het ‘printje’ (is het echt een printje?) heet, maar bijna alle broeken die ik koop hebben dit. De linker broek komt van de Vila en de andere twee van Pieces. Normaal kostte die van Vila €39,95 en die van Pieces €34,95, maar voor hoeveel scoorde ik deze? Alledrie bij elkaar voor een tientje. Toch te gek voor woorden? Je kan wel begrijpen dat ik dat kraampje gewoon niet kon verlaten voordat ik alles doorgespit had.

jurkje

Misschien dat ik op dit moment wel in dit jurkje rondhuppel. Hij is van Pieces, kostte eerst €19,95 en was nu ‘drie voor een tientje’ net als de broeken. Hierbij heb ik dus nog twee andere dingen gescoord om aan de drie te komen.

blazer

Aaaah, hoe fantastisch, gaaf, geweldig mooi is ‘ie? Ik kan niks anders dan verliefd zijn. Ook van Pieces en eerst €24,95, en nu? Jep, drie voor een tientje.

topje

Maar goed, ik had nu vijf dingen. En het is drie voor een tientje. Toch nog de moeite waard om nog iets te nemen, dus nam ik een simpel topje mee. Altijd handig! Ook die is van Pieces en kostte eerst €9,95.

Bij het kraampje van Vila & Pieces heb ik dus 20 euro uitgegeven. Hoeveel heb ik wel niet kunnen kopen van die 20 euro! Drie broeken, een jurkje, een (fantastische) blazer en een topje. Ik ben er helemaal gelukkig mee.

jas

En alsof het nog niet gekker kon worden, scoorde ik bij een ander kraampje deze Vero Moda jas voor een tientje! Het kaartje zit er niet meer aan (enkel dat plastic pinnetje wat altijd aan een kaartje zit), dus hoeveel die eerst kostte weet ik niet. Maar ik weet wel dat het waarschijnlijk meer was dan €10.

In totaal heb ik dus maar €30 aan kleding besteed, maar als je ziet wat ik er voor heb gekocht is dit totaal geen schande. Genoeg gekocht! Hiernaast besteedde ik wat geld aan make-up, wijn en gebak (oeps).

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Gerelateerde blogposts

21 gedachten over “NEW IN | Braderie aankopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *