telefoonhoesjes casimoda

Mijn nieuwe Casimoda telefoonhoesjes

Eerlijk is eerlijk, als blogger krijg je vrij veel verzoeken of je een telefoonhoesje wilt reviewen. En eigenlijk lijken al die sites en de hoesjes op elkaar. Laatst kreeg ik weer zo’n mailtje en deze keer werd ik gelukkig wél enthousiast. Geen suffe telefoonhoesjessite, maar Casimoda mailde mij. Één blik op de site zegt al genoeg: deze telefoonhoesjes wil je hebben. Ik koos er twee uit en vandaag show ik ze graag aan jullie.

Telefoonhoesjes Sony Xperia Z3 Compact

Ik ben dus zo’n blogger zonder iPhone. Ik heb een Sony Xperia Z3 Compact en ondanks dat ik erg blij ben met deze telefoon, is leuke telefoonhoesjes vinden een drama. Helaas, de leuke telefoonhoesjes lijken enkel beschikbaar voor iPhones. Maar niet bij Casimoda! Hier kun je ook met een wat onbekendere telefoon toffe hoesjes scoren. Casimoda heeft een flink assortiment, dus voor ieder wat wils. Ik vond het erg moeilijk om er twee uit te kiezen, ik wil ze allemaal wel, maar het is me toch gelukt.

Marmer rosegoud telefoonhoesje

Hoe STUNNING is dit hoesje? Marmer én rosegoud, mijn twee favoriete dingen op het moment, gecombineerd in één telefoonhoesje. Dit hoesje komt uit de marmer collectie, dus ze hebben nog veel meer hoesjes met marmer. Vet moeilijk om te kiezen natuurlijk, maar ik ben blij dat ik deze gekozen heb. Het rosegoud maakt het hoesje extra bijzonder.

Tropical Banana

Naast een marmeren hoesje wilde ik ook graag een hoesje met palmbomen. Dat is ‘m niet geworden, want ik kwam deze tegen met banaanbladeren en die vond ik stiekem nog veel leuker. Er zit ook nog eens wat roze in dit hoesje en daar hou ik van. Dit hoesje brengt me gelijk in de vakantiestemming.

telefoonhoesjes casimoda

Ik ben heel blij met mijn nieuwe Casimoda telefoonhoesjes en ik ben blij dat ik eindelijk een webshop heb gevonden waar ze zelfs voor mijn telefoon leuke hoesjes hebben. Elke keer als ik naar mijn telefoon kijk met één van deze twee hoesjes erop krijg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht.

Wat vind jij van mijn nieuwe telefoonhoesjes?


Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. 

Gerelateerde blogposts

16 gedachten over “Mijn nieuwe Casimoda telefoonhoesjes

  1. Hoi Mylou,
    Even een vraagje; Ik heb hetzelfde probleem met mijn Sony Experia X Compact. Laatst had ik een super leuk hoesje besteld online, maar de opdruk van dat hoesje zat er echt op zodat de opdruk er super snel afging. Zit de print van Casimoda echt in het hoesje zelf?

    1. Hi Paula! Wat zonde, hier heb ik met mijn Casimoda hoesjes geen last van. Volgens mij zit de print echt in het hoesje zelf, ik voel het er in ieder geval niet op liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *