Regal Mesh Horloge lucardi

Mijn nieuwe favoriete horloge

Een tijdje terug won ik bij Manon Antonia een prachtig Regal Mesh horloge en ik kan het toch niet laten om hem aan jullie te showen. Het is namelijk écht een beauty, absoluut mijn nieuwe favoriete horloge. En omdat ‘ie ook nog eens met korting te koop is, moest ik hem wel met jullie delen.

Dit artikel is niet gesponsord of wat dan ook, het is puur mijn enthousiasme over dit mooie horloge. Dat, en het feit dat ik het vet leuk vond om een fotoshoot te houden met dit horloge. Dat is een gek blogger dingetje, denk ik.

Regal Mesh Horloge lucardi Regal Mesh Horloge lucardi

Regal Mesh Horloge

Dit is ‘m dus, snap je waarom dit mijn nieuwe favoriete horloge is? Wat een beauty! Het klokje is vrij groot (namelijk 40mm), maar dat is iets wat ik zelf juist mooi vind. Daarbij hoef je je ogen niet dicht te knijpen om te zien hoe laat het is, haha. Soms zie ik zulke kleine horloges en dan snap ik gewoon niet hoe je daar snel de tijd op kan zien. Bij dit horloge in ieder geval geen probleem!

De sluiting is een haaksluiting, zoals de Lucardi website het noemt. Het horloge zit voor mij perfect, maar Manon meldde in haar artikel dat hij niet erg geschikt is voor zeer dunne polsen. Dat is wel even iets om rekening mee te houden dus.

Hey, die wil ik ook!

Begrijpelijk, als ik ‘m niet had zou ik hem ook willen. Ik vond ‘m hier op de website van Lucardi. Dat is dezelfde toch? Volgens mij wel. Hij is afgeprijsd van €59,99 naar €29,99, katching! Ze hebben hem trouwens ook in het goud en in het roségoud, het liefst zou ik alle kleuren hebben. Zilver is wel de meest gangbare kleur natuurlijk, dus ik ben er erg blij mee. Bedankt Manon!

Wat is jouw favoriete horloge?

P.S. Ik ben ook nog altijd fan van mijn Jacques Lemans horloge.

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Mijn nieuwe favoriete horloge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *