Jacques Lemans horloge

Mijn nieuwe Jacques Lemans horloge

Wauw. Is het mogelijk om verliefd te worden op een horloge? Want ik denk dat het zojuist gebeurd is. Ik heb al een redelijke collectie horloges, maar mijn nieuwste aanwinst is gelijk de mooiste van allemaal. Dit prachtige Jacques Lemans horloge ontving ik afgelopen week van Lucardi en vandaag vertel ik je er graag meer over.

Jacques Lemans

Het horloge dat ik heb uitgekozen is dit ‘Jacques Lemans’ horloge, zilverkleurig en bijna volledig van staal. Het glas is mineraalglas. Qua waterdichtheid is het horloge 3 ATM, wat inhoudt dat het horloge bestand is tegen regen en spatwater. Dat is mooi meegenomen! Zeker een horloge van kwaliteit dus.

Het horloge kwam binnen in een chique verpakking. Een mooi zwart doosje met daarin een kussentje waar het horloge om zat. Dat ziet er gelijk heel luxe uit. Ik had nog niet eerder van het merk ‘Jacques Lemans’ gehoord, maar dat ze luxe uit willen stralen is een ding dat zeker is. En dat lukt!

Jacques Lemans horloge

Jacques Lemans horloge

Het horloge gaat dicht met een dubbele vouwsluiting, dit vond ik nog wel een dingetje toen ik het horloge de eerst paar keren opendeed. Gelukkig ging het al vrij snel een stuk gemakkelijker, even een kwestie van oefenen! Wat ik ook erg fijn vind aan het horloge is de wijzerplaat. Het horloge heeft een erg dunne wijzerplaat als ik het vergelijk met mijn andere horloges, zeker een pluspunt als je het mij vraagt.

Jacques Lemans horloge

Ik ben erg blij met mijn nieuwe horloge en ik weet zeker dat ik hem vaak zal gaan dragen. Lucardi heeft nog een hele hoop mooie horloges, bekijk ook eens de Seiko dames horloges. Wat ook nog mooi meegenomen is, is dat er op een groot aantal horloges korting zit! Zo shop je dit Jacques Lemans horloge met maar liefst 20% korting. Dat maakt het toch weer een stuk aantrekkelijker ;).

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?


Het horloge in deze blogpost heb ik gekregen van Lucardi. 

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “Mijn nieuwe Jacques Lemans horloge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *