Noa Cacharel Eau de toilette + Stardust body lotion review

Een tijdje terug kreeg ik van mijn lieve broer een Noa Cacharel giftset. Hierin zat, natuurlijk, het luchtje Noa Cacharel (eau de toilette) en twee flesjes stardust body lotion. Ik ben een groot fan van luchtjes en ik heb graag zoveel mogelijk verschillende luchtjes, dus dit was weer een goede aanvulling op mijn collectie.

Noa Cacharel Eau de toilette

Het luchtje wordt op de site van ICI PARIS XL omschreven als ‘een subtiele, warme en vrouwelijke geur’. Hier ben ik het helemaal mee eens. Het luchtje is erg subtiel, niet te opvallend. ‘Noa van Cacharel bevat warme aroma’s van bloemen, fruit en noten. De geur is aan het begin fris en sprankelend door de toegevoegde koriander. De basis van de geur is warm en romantisch door ingrediënten als witte muskus, pioenroos, cederhout en de diepe warmte van koffie en wierook.’ De aanwezigheid van koriander merk ik niet echt, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo goed weet hoe koriander ruikt. Ik weet alleen dat ik het niet zo lekker vind in mijn eten.

Het luchtje doet mij denken aan een ouderwets blok zeep, erg lekker! Ik hoef van dit luchtje niet veel op te spuiten en het blijft ook erg lang hangen. ’s Ochtends opspuiten en ik heb er de hele dag plezier van. Ik vind het zo vervelend als ik een luchtje opspuit, de trap afloop en hem dan al niet meer ruik. Deze is dus ideaal!

Noa Cacharel Stardust body lotion

Noa Cacharel Stardust body lotion

De stardust body lotion ruikt echt exact hetzelfde als het luchtje, helemaal super. De crème is vrij dun, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Het ‘stardust-idee’ zit hem in de kleine glittertjes die in de lotion verwerkt zitten. Net zoals de geur is dit heel subtiel. Je moet ze op de foto hierboven zelfs een beetje zoeken, maar als je goed kijkt zie je aan de rechterkant van mijn hand wat glittertjes zitten. Heel fijn dat het zo subtiel is, het geeft toch wat extra’s zonder dat je op een discobal lijkt.

Noa Cacharel is echt een ideaal luchtje voor iedere dag. Door de combinatie met de bodylotion ruik je de hele dag lekker. De body lotion heeft subtiele glitters, precies genoeg. Ik kan de giftset nergens vinden op het internet, maar de EDT is hier te koop, €37,84 voor 30ml en de body lotion is hier te koop, €42,49 voor 200ml.

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “Noa Cacharel Eau de toilette + Stardust body lotion review

  1. Wat lijkt die bodylotion mij lekker! Ik zat er pas ook aan te denken om het luchtje te kopen (het was toen ook al in de aanbieding dus id eanabieding duurt wel lang haha). Ik heb nog helemaal geen parfum en wilde een niet al te dure om mee te beginnen maarh eb het toch niet gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *