Voor je het weet is het al weer november, dat blijkt maar weer. Als ik naar buiten kijk zie ik de regen ook naar beneden komen, dus het is ook wel écht november. Ik stel nooit echt ‘goals’ op, maar voor deze maand heb ik er zeker wel een paar staan. Aangezien er een paar ook wel met bloggen te maken hebben, deel ik deze graag met jullie. Ik heb toch het idee dat als ik mijn doelen met jullie deel, dat ik me er misschien beter aan ga houden. Het klinkt stom, maar er ligt dan toch een soort druk op. Alhoewel, dat hoop ik een beetje.

♥ Misschien is het jullie al opgevallen, maar ik blog élke dag! Da’s vaak hè? Ik ben natuurlijk van plan om het zo lang mogelijk te doen, maar ik hoop in ieder geval de maand november vol te maken. Ik merk nu al dat ik veel meer inspiratie krijg. Normaal plaats ik geen twee beauty artikelen een paar dagen na elkaar, maar nu kan het! Er zit genoeg variatie in, dus ik kan ook lekker af en toe wat over beauty schrijven. En alhoewel dat niet de grootste insteek is van mijn blog, vind ik het wel erg leuk om te doen.

♥ Een boek uitlezen. En in dit geval het boek ‘Vals alarm’ van Marelle Boersma, een psychologische thriller. Dit boek heb ik gewonnen bij de winactie van Jinn. Ik neem nooit de tijd om te lezen, maar het lijkt me zo’n goed boek! Ik móet het gewoon wel lezen. De komende maand ga ik dus zeker proberen om wat meer rustmomentjes in te plannen waar ik dan lekker met een kop thee en een boek op de bank kan gaan zitten. Als ik hem uitgelezen krijg zal ik er natuurlijk ook een artikeltje over schrijven. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit boek!

♥ Instagram bijhouden. Ik heb het al vaker gezegd, ik vind Instagram echt wel een moeilijk medium. Ik bedenk me pas dat ik een foto van mijn lunch kan maken, als ik hem al naar binnen heb gewerkt. En een leeg bord is nou ook niet echt iets om op Instagram te delen. Ik ben de laatste tijd al meer aan het posten, dus het komt vast wel goed.

♥ Sporten! De laatste tijd heb ik het sporten echt een beetje achterwege gelaten, wat natuurlijk super zonde is. Ik krijg mezelf erg moeilijk gemotiveerd hiervoor, maar ik wil het wel graag. Ik weet nog niet helemaal hoe dit punt mij zal vergaan, maar we zullen het vanzelf zien! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Dat zijn de vier goals die ik echt wel van plan ben deze november. Het zijn er niet veel, maar toch wel dingetjes die voor mij een grote opgave zijn. Ik durf dan ook niet te zeggen dat ik ze allemaal ga halen, maar we gaan er natuurlijk voor! Volgende maand zal ik een terugblik maken naar november en ik hoop dat dit een heel positieve terugblik zal zijn.

Heb jij bepaalde doelen voor november?

Gerelateerde blogposts

17 gedachten over “November goals

  1. De laatste tijd heb ik Instagram ook weer een beetje herontdekt zeg maar. Ik merk dat ik weer meer foto’s maak (met camera en telefoon), dus ik heb ook weer wat meer te delen op Instagram. Succes met de doelen die je hebt voor de aankomende tijd!

  2. Goede doelen! Herinnert me eraan ook meer met instagram te doen, ik heb altijd periodes dat ik regelmatig wat post en daarna vergeet ik het weer.. Succes met je doelen deze maand!

  3. (sorry als ik dubbel post, maar er gebeurde net iets raars toen ik op ‘submit’ klikte dus volgens mij ben ik mn reactie kwijt.)
    Leuke en mooie doelen heb je!! Ik hoop dat het boek je bevalt 🙂 En wat goed zeg dat je elke dag blogt, ikzelf mis mijn dagelijke blogperiode wel. Hopelijk kom ik er gauw weer aan toe om dat op te pakken, heerlijk is dat he! Instagram bijhouden is ook een goal voor mij. Succes deze maand! <3

  4. Ik stel mezelf eigenlijk nooit echt doelen, maar een boek uitlezen vind ik een goede. Ik heb er gisteren 1 uitgelezen dus dat doel is voltooid ;-)! Ben nu met een nieuw boek bezig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *