Nutteloze hebbedingetjes van eBay

Ik kan echt urenlang op eBay rondneuzen op zoek naar de leukste dingen. Soms heel nuttige dingen en soms juist gigantische nutteloze dingen. Dit artikel is er één in de categorie ‘nutteloos, maar wel leuk’. En als ik heel eerlijk ben vind ik sommige dingen zelfs best nuttig, maar niet écht nodig.

nutteloze hebbedingetjes van ebay

Kijk, zoiets kan ik dus eigenlijk niet nutteloos noemen. Dit zijn plantenpotjes waarbij de planten vanzelf water binnenkrijgen. Dus, best nuttig eigenlijk. Maar ik zou ze vooral willen hebben omdat ze zo schattig zijn. Er zijn verschillende soorten, maar ik vind ze eigenlijk allemaal fantastisch. De linker variant vind je hier voor net wat meer dan drie euro. De rechter variant vind je hier voor ongeveer vier euro.

nutteloze hebbedingetjes van ebay

Emoji’s, ik ben er fan van. Ik gebruik er een stuk meer dan sociaal geaccepteerd is. En nu kun je zelfs emoji’s naar het echte leven brengen (oké, eigenlijk zijn het natuurlijk gewoon gezichtsuitdrukkingen). Hoe leuk zijn deze stickers? Nee, echt niet nuttig, maar wel leuk. Hier kun je ze voor minder dan een euro kopen.

nutteloze hebbedingetjes van ebay

Een koekje eten boven je toetsenbord en vervolgens zit alles onder de kruimels, irritant! Natuurlijk kun je daar met een gewone stofzuiger langs gaan of met doekjes of wat dan ook, maar waarom gebruik je geen toetsenbord stofzuiger? Super praktisch toch? Oké, geen idee of het echt werkt, maar leuk bedacht is ’t wel. Je koopt er hier één voor minder dan twee euro.

nutteloze hebbedingetjes van ebay

Van de dingen links kun je waarschijnlijk nog wel bedenken wat het is, maar de rechter foto was me eerst wel een raadsel. Maar het zijn dus allebei pennen! Super schattig toch? De linker kun je hier kopen voor wat meer dan een euro. Deze zijn schattig en nog handig ook. De rechter pennen lijken me wat minder handig, maar die kun je hier kopen voor ongeveer een euro.

nutteloze hebbedingetjes van ebay

Nog meer plantendingen? Yes please! Als eerste de pokémon plantenpotten. Hoe leuk zijn die? Oké, niet heel goedkoop, maar voor wat meer dan dertig euro kun je je plantje erin zetten. Check ze hier. En aan de rechterkant nog een zelf-waterende-plantenpot, alleen dan komt het water hier uit de wolk. Voor zo’n vier euro kun je er hier eentje aanschaffen.

Dat waren flink wat nutteloze hebbedingetjes, maar stiekem zou ik er nog veel meer kunnen delen. Zijn jullie ook zo gevoelig voor dit soort hebbedingetjes?

Gerelateerde blogposts

22 gedachten over “Nutteloze hebbedingetjes van eBay

  1. Wat n schattige dingetjes allemaal! Vooral al die plantendingetjes, super leuk! Alhoewel die laatste wel duur zijn… En ik vraag me of hoe je met die pennen in het rechter plaatje kan schrijven?! Haha

  2. Die toetsenbord stofzuiger lijkt mij eigenlijk echt handig! En die eerste plantenpotjes zijn heel schattig. Als ik op aliexpress of Ebay kijk, ben ik altijd geneigd om de meest onzinnige maar toch grappige dingen te kopen.

  3. Wat een schattige dingen allemaal. Ik ben hier zo gevoelig voor, als ik zulke dingen zie wil ik ze het liefst gelijk kopen.Vooral die plantenpotjes die zichzelf water geven zijn zo leuk, ook best handig, want ik vergeet dat nog wel eens.

  4. SUper leuk! Ik heb sinds kort de app van wish, staan ook zo veel nutteloze maar leuke dingen op. Het liefste wil je alles, ook al doe je er eigenlijk niks mee :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *