Oeps, word ik professioneel? | WEBPRINT

Een tijdje geleden kreeg ik, als blogger, een uitnodiging voor een event in mijn mailbox. Super gaaf natuurlijk, mijn allereerste event. Helaas kon ik niet op die datum, maar het zette me wel aan het denken. Als ik op zo’n event rondloop en mensen vragen naar mijn blog, moet ik die dan maar noemen in de hoop dat ze de naam onthouden? Het leek me niet echt dat dat zou gaan werken. Maar wat moet je dan? De oldskool visitekaartjes van Webprint bieden uitkomst!

Gelukkig kon ik bij Webprint terecht voor het bestellen van de visitekaartjes. Op de site hebben ze een heel gemakkelijk programma waar je jouw eigen visitekaartjes kunt ontwerpen. Ik hou erg van simpel, zoals mijn layout stiekem al doet vermoeden, dus mijn visitekaartjes zijn helemaal mijn stijl. Simpel dus.

webprint visitekaartjes

En hier zijn ze dan, mijn eigen visitekaartjes! Stiekem voelt het wel een beetje stoer hoor, het voelt professioneel. De visitekaartjes kwamen binnen in dit handige hardcase hoesje. Zo blijven de kaartjes helemaal mooi. Zoals je ziet heb ik gekozen voor een simpel ontwerp met de link van mijn blog erop en op de achterkant staat wat contactinformatie. Lekker rustig, niet te druk.

webprint

Maar dat is niet alles! Toen ik zag dat ze op de website van Webprint ook notitieboekjes hadden was ik om. Voor alles heb ik een notitieboekje, dus ik kon het ook niet laten om er één te bestellen. Ik heb mijn nieuwe favoriete quote ‘Ok, but first coffee’ erop gezet, maar je kunt ook bijvoorbeeld een vakantiefoto erop laten drukken. Het is een A4 lijntjes notitieboek.

De kwaliteit van zowel de visitekaartjes als het notitieboek vind ik super. Ik hou ervan om zelf dingen te kunnen ontwerpen en dan kun je op de site van Webprint helemaal los gaan. Ze hebben werkelijk alles, van fotoboeken tot mokken waar je een foto op kunt plaatsen. Hoe tof is dat, een mok met jouw eigen foto of jouw blognaam erop?

Ben jij net zo’n fan van notitieboekjes als ik ben? Let me know!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Webprint.

Gerelateerde blogposts

22 gedachten over “Oeps, word ik professioneel? | WEBPRINT

  1. Heel erg leuk! Visitekaartjes horen er inderdaad bij maar vind ze wel altijd heel erg leuk.
    En wat leuk dat je daar ook visitekaartjes kan laten bedrukken, ben meteen naar de site gegaan 🙂

  2. Wat tof dat je je eigen kaartjes nu hebt 🙂 Ze zien er heel professioneel uit ook. Ik hou ook heel erg van notitieboekjes omdat ik van vrijwel alles lijstjes maak haha! En die quote is super leuk ~

  3. Haha zeer herkenbaar dit! Ik heb ook net voor het eerst (!!) visitekaartjes gekocht, toevallig ook bij Webprint haha. Ik ben er heel blij mee en het voelt ook echt als een stap in de goede en volgende richting. Ik vind je kaartjes erg mooi geworden trouwens! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *