Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Zo’n week geleden ontving ik een mailtje van team Naarderbos over de opening van een Pop Up restaurant. Van 2 tot 28 augustus opent in Naarderbos namelijk het Pop Up restaurant The View haar deuren. De aftrap van The View vond plaats op 30 juli en hier was ik bij aanwezig om te genieten van een vier gangen verrassingsmenu van Chef-kok Roy Moes.

pop up the view naarderbos

Het verrassingsmenu bestaat uit de ‘Chef’s Choice’. Meer wisten we van tevoren nog niet, maar dit belooft natuurlijk veel goeds.

Pop Up restaurant The View in Naarderbos Pop Up restaurant The View in Naarderbos Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Het zonnetje scheen en dus besloten we plaats te nemen op het terras voor de amuse. Het is wel duidelijk wat ze met ‘The View’ bedoelen, je hebt een prachtig uitzicht. Het terras is gezellig aangekleed, zeker een leuke plek om te zitten.

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

De amuse was een mimosa-eitje met truffelmayonaise, de mooie kleur dankt deze amuse aan de rode biet. De smaak van de rode biet zit goed in het eitje, de truffelmayonaise heb ik niet direct kunnen ontdekken.

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Het werd buiten wat fris, dus zijn we naar binnen verhuisd. Ook hier ziet het er erg leuk uit en je kunt vanuit binnen even goed genieten van het mooie uitzicht door glazen wand.

Pop Up restaurant The View in NaarderbosPop Up restaurant The View in Naarderbos

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Het voorgerecht was zeker spectaculair te noemen. Een flinke schaal met schaal- en schelpdieren. King crab, garnalen, venusschelpen en oesters. Deze schaal was voor ons vieren, dus een flink voorgerecht was het zeker. Daarbij kregen we ook nog geroosterd brood.

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Het verschil tussen het 3- en 4-gangen menu is het tussengerecht. Ben ik even blij dat wij een 4-gangen menu kregen, want dit vond ik dus héél lekker. Dit was een langoustine bisque met kabeljauw. Bovenop ligt een soort kroepoek van saffraan. Hierbij werden ook nog verse broodjes geserveerd.

Pop Up restaurant The View in NaarderbosPop Up restaurant The View in NaarderbosBij het hoofdgerecht was het gedaan met de vis en kregen we ossenhaas geserveerd. Erg mals en dus ook erg lekker. De doperwten hadden van mij niet per se gehoeven, maar vers waren ze zeker.

Pop Up restaurant The View in Naarderbospop up the view naarderbos

Als échte zoetekauw kun je mij te allen tijde wakker maken voor dessert. En zeker als het om dit dessert gaat, want man wat was dit lekker. Een licor 43 parfait, een mango sorbet met framboos en een chocoladebonbon gedoopt in stikstof. De foto’s doen het dessert geen eer aan (het was inmiddels donker geworden), maar geloof me als ik zeg dat dit een echte topper was.

Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Achteraf zat ik zo vol dat er zelfs geen koffie meer bij kon. Reserveren bij Pop Up restaurant The View garandeert je echt van een avondje uit. Om half 7 waren we aanwezig en rond 11 uur zijn we vertrokken. Bedankt team Naarderbos voor deze leuke en lekkere avond en complimenten aan de chef voor dit goed samengestelde menu.

Je kunt van 2 tot 28 augustus terecht bij het Pop Up restaurant. The View is geopend van woensdag tot en met zondag, reserveren is noodzakelijk, dus kijk op de website even wanneer er nog plek is. Het 3-gangen menu kost €39,50 en voor 4 gangen betaal je €45,50.

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “Pop Up restaurant The View in Naarderbos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *