primark shoplog augustus 2017

Ja hoor, de afgelopen week kwam ik ook twee keer bij de Primark. Alsof twee keer naar de Action nog niet genoeg was. Zowel maandag als zondag was ik bij het filiaal in Amsterdam te vinden. Ik kocht een aantal dingen waar ik héél blij mee ben, zoals een tof nieuw tasje, een perfecte planner en wat nieuwe liquid lipsticks.

primark shoplog augustus 2017

Primark 16pk oorbellen – €4

Yes! Ik hou van de oorbellen die ze bij de Primark hebben. Omdat ik vrijwel altijd één van de twee oorbellen kwijt raak, koop ik geen dure oorbellen. Zonde om te kopen als je ze toch kwijtraakt. Dus bij de Primark kijk ik altijd even bij de oorbellen sets of er wat leuks tussen zit. En ja hoor, deze keer scoorde ik deze set met 14 paar oorbellen en een setje ear cuffs. Super cheap voor zoveel oorbellen!

primark shoplog augustus 2017

primark shoplog augustus 2017

Ananas mok – €2,50

Hoe leuk is deze mok?! Ik vind hem helemaal te gek en was zo blij dat ik hem tegenkwam. Ze hadden meer leuke mokken, maar ik heb me netjes gedragen en heb het bij één mok gehouden. Het is best een grote mok en dan vind ik €2,50 een zeer goede prijs.

primark shoplog augustus 2017

Journal planner – €5 & A6 notitieboekje – €1,30

Primark heeft dus een heel schap met marmeren stationary. Als je vrijdag op mijn blog bent geweest heb je hem al gezien, maar dit is dus dé perfecte planner voor mij. Ik heb er een uitgebreid artikel over gemaakt, check die hier. Daarnaast kocht ik ook nog een A6 notitieboekje met roze marmerprint, gewoon omdat ik hem voor €1,30 niet kon laten hangen.

primark shoplog augustus 2017

PS… Super Matte liquid lipstick – €2,50

Ze hebben de oude vertrouwde liquid lipsticks weer bij de Primark! Elke keer was ik teleurgesteld als ik bij de Primark kwam en ze deze liquid lipsticks weer niet hadden. Ze zijn best een tijd in het assortiment geweest, maar toen zijn ze voor lange tijd verdwenen. Nu zijn ze terug in nieuwe kleuren. Ik heb de kleuren ‘Kim’ (links) en ‘Kendall’ (rechts) gekocht (ze hadden uiteraard ook Kylie, Kourtney, etc.). Kim leek een mooie nude kleur, maar op mijn lippen is het barbieroze. Echt jammer, want daar ben ik niet zo van. Maar goed, deze liquid lipsticks zijn weer terug bij de Primark en dat vind ik super tof!

primark shoplog augustus 2017

PS… Lip Lacquer liquid lipstick – €2,50

Maar ze hebben nog meer nieuwe liquid lippies! Zo vond ik ook deze variant, deze heb ik nog nooit eerder gezien bij de Primark. Ik kocht de kleuren ‘Flirtation’ (links) en ‘Temptation’ (rechts). Op de andere liquid lipsticks staat duidelijk dat ze matte zijn, dat staat op deze niet. Ik ben dus heel benieuwd naar deze liquid lipsticks.

primark shoplog augustus 2017

Love Hoodie – €8

Voordat ik naar de Primark ging had ik precies nul hoodies in mijn kledingkast. Maar voor de wat koudere dagen leek het me toch wel ideaal, dus nam ik deze ‘Love’ hoodie mee naar huis. De opdruk vond ik wel leuk en zeker voor €8 leek het me handig om een hoodie in huis te hebben.

primark shoplog augustus 2017

Cross body bag – €7

Mijn tasjesverslaving is absoluut geen geheim. En dat ik bij de Primark uren door kan brengen op de tassenafdeling volgens mij ook niet. Ik zou bijna een museum kunnen openen met Primark tasjes, dus ik vond het wel welletjes met al die tassen. Tot ik deze zag. Ik zag hem al beneden en ik dacht: ‘nee Mylou, je laat hem liggen’. Vervolgens zag ik hem bij de tassenafdeling nog een keer en weer liet ik hem netjes hangen. Toen ik hem bij de kassa wéér zag, besloot ik dat het gewoon het lot was. Ik vind de kleur zo tof en ik ben echt verliefd op dit tasje.

Heb jij laatst nog iets tofs gekocht bij de Primark?

Action Glow & Highlights palette review
Action shoplog augustus 2017