primark shoplog februari 2017

Toen ik met Demi in Amsterdam was voor De Proefparade konden we het niet laten om even de Primark binnen te wandelen. Wat een mega Primark is dit! Omdat we nog verder Amsterdam in gingen en ik geen zin had om met zware tassen te zeulen, heb ik alleen beauty artikelen gekocht. Afgelopen dinsdag was ik ook nog even in de Primark (in Rotterdam Zuidplein dit keer) voor een dekbedovertrek, maar die hadden ze helaas niet. Ook daar nam ik nog twee make-up producten mee. Vandaag de shoplog!

primark shoplog februari 2017 kabuki brushprimark shoplog februari 2017 kabuki brush

PS… Kabuki Brush – €2,50

Als eerste deze kabuki brush. Ik zocht al een tijdje een fijne kwast om poeder mee aan te brengen en deze zag er goed uit. Voor €2,50 durf ik het ook wel te proberen! Ik vind het ook fijn dat deze kwast super compact is, handig om mee te nemen.

primark shoplog februari 2017 parfum

Mini Parfum 20ml – €2,50

Dit super schattige mini parfum kon ik gewoon niet laten staan. Ze hadden verschillende soorten, maar deze vond ik toch wel het leukst. Geen idee of het eau de toilette of eau de parfum is, dat staat er namelijk niet op. Voor de prijs zal het wel een edt zijn. Dit schattige flesje van 20 ml kost namelijk maar €2,50! Hij ruikt lekker zoet.

primark shoplog februari 2017 satin matte nail polish

PS… Satin Matte Nail Polish in ‘Rose Mauve’ – €2

Ik heb nog nooit een nagellak van de Primark geprobeerd, maar daar gaat verandering in komen! De verpakking vind ik sowieso al prachtig en de kleur lijkt me ook mooi. Ik weet niet of ik zo’n fan ga zijn van matte nagellak, maar goed, er kan altijd een glanzende top coat over.

primark shoplog februari 2017 metals nail polish

PS… Metals Nail Polish in ‘Gravity’ – €2

In de Primark in Rotterdam Zuidplein kwam ik deze nagellak tegen die ik online had gezien. Helaas zag ik deze niet in het filiaal in Amsterdam, maar gelukkig heb ik hem dus toch nog kunnen scoren! Het is een rosé gouden nagellak, hoe tof?! Ik ben erg benieuwd hoe dit eruit gaat zien.

primark shoplog februari 2017 beauty blenders

PS… 2PK Blender Sponge – €2

Als je mijn eBay shoplog hebt gezien, valt je misschien al wat op. Deze makeup sponsjes hebben namelijk exact dezelfde vorm en grootte als de sponsjes van eBay. Nu vond ik die waardeloos, dus ik ben heel benieuwd of deze van de Primark beter zijn. Ik ben bang van niet, maar we zullen het zien! Ik wilde eigenlijk een andere spons van de Primark, een grotere variant, maar die hadden ze helaas niet. Die had ik op YouTube gezien en schijnt best goed te zijn. Ik hoop maar dat deze ook werken.

primark shoplog februari 2017 matte long last lipstickprimark shoplog februari 2017 matte long last lipstickprimark shoplog februari 2017 matte long last lipstick

PS… Matte Long Last Lipstick in ‘Obsessed’ – €2

Een hele tijd terug heb ik al eens een Primark lipstick gekocht, ook van de PS collectie, en die vind ik nog steeds erg fijn. Dit is alleen geen matte lipstick en ik neig toch vaker naar matte. Toen ik deze ‘Matte Long Last Lipstick’ zag was ik gelijk benieuwd of hij net zo fijn zou zijn als de lipstick die ik al heb, maar dan matte. Voor een erg schappelijk prijsje nam ik de kleur ‘Obsessed’ mee.

primark shoplog februari 2017 wimperkruller

PS… Eyelash Curler – €1,50

Mijn wimperkruller is zo goed als overleden, tijd voor een nieuwe! Toen ik deze mooie rosé gouden wimperkruller zag kon ik hem niet laten liggen. Wat een beauty hè?

primark shoplog februari 2017 Velvet Matte Lipstick Crayon Ballerina & Mushroomprimark shoplog februari 2017 Velvet Matte Lipstick Crayon Ballerina & Mushroom

PS… Velvet Matte Lipstick Crayon in ‘Ballerina’ en ‘Mushroom’ – €2,50 per stuk

Ik ben fan van de Velvet Matte Lisptick Crayons en ik kon het dan ook niet laten om er niet nog twee te kopen. In Amsterdam kocht ik de kleur ‘Mushroom’ (de onderste op de foto’s), ik heb hem gelijk opgedaan en wauw! Wat een super mooie kleur. In Rotterdam nam ik ook nog de kleur ‘Ballerina’ mee. Ik dacht eigenlijk door de verpakking dat de twee kleuren erg op elkaar leken, alleen dat Ballerina een meer roze variant zou zijn. Zoals je ziet op de tweede foto matcht de verpakking niet echt met de kleur van de lipstick. De lipstick lijkt echt meer een concealer nude dan een roze nude. Jammer! Ik heb hem nog niet op mijn lippen geprobeerd, dus ik hoop dat hij er op mijn lippen niet zo concealer achtig uitziet.

primark shoplog februari 2017 Wild Orchid & Honey candle

No. 9 Wild Orchid & Honey geurkaars – €1

En zoals altijd nam ik ook weer een geurkaars mee van de Primark. Ik vind deze kaarsen gewoon te schattig en ze ruiken ook nog eens lekker. Deze keer nam ik ‘No. 9 Wild Orchid & Honey’ mee.

Dat was ‘m weer, de Primark shoplog van februari 2017! Mocht je ergens een review van willen lezen, laat het dan zeker even weten.

Heb jij nog aanraders van de Primark make-up producten?

Action shoplog februari 2017
De Proefparade Beauty 2017