De Proefparade Beauty 2017

De Proefparade Beauty 2017

Altijd als er een mailtje van Mr. Experience Creators (ook wel bekend als Mr. Goodiebag) in mijn mailbox belandt word ik gelijk enthousiast. De evenementen die zij organiseren zijn altijd heel goed geregeld en super leuk. Afgelopen zondag 5 februari was het weer zo ver, de beauty editie van De Proefparade! Ik neem jullie graag mee door mijn dag.

Het evenement begon om twee uur, dus van tevoren zijn we nog even Amsterdam ingedoken. De NYX winkel voor het eerst bezocht, Kiko en natuurlijk de Kruidvat in de stad! Helaas was het in de NYX winkel zo druk dat je er amper kon lopen, op een rustigere dag wil ik hier zeker nog een keer langs.

De Proefparade Beauty 2017

Het evenement vond plaats in Studio 13, een fotostudio in Amsterdam. Een heel gave locatie, een grote ruimte en prachtige lichtinval. Van de buitenkant lijkt het op een gewoon rijtjeshuis, maar binnenin was het echt groot. Heel bijzonder!

W7

De Proefparade Beauty 2017

Bij binnenkomst kregen we gelijk een prosecco en na het drankje liepen we gelijk naar de W7 stand (yes, W7!). Hier was het steeds zo druk, dat ik er niet echt een goede foto van heb kunnen maken. De W7 stand was duidelijk erg populair, en terecht. Ze lieten hier de nieuwe collectie zien en je kon alles testen. Ik kreeg nog een liquid lipstick en een oogschaduw palette mee naar huis om te testen, ik ben benieuwd! Het gebrek aan foto’s van de W7 stand zal ik zeker nog goed maken met een uitgebreide review ;).

Marc Inbane

De Proefparade Beauty 2017 marc inbane De Proefparade Beauty 2017 marc inbane

Ook het merk Marc Inbane was van de partij. Voor mij onbekend, maar dat is juist het leuke: nieuwe merken ontdekken! Ik kreeg de ‘Natural Tanning Spray’ opgespoten. Ik was wat bang, aangezien zelfbruiners op mijn lichte huid meestal vrij oranje uitpakken. Gelukkig had ik hier geen last van. De spray werd op mijn gezicht en hals gespoten en het droogproces werd met een föhn versneld, normaal duurt dit zo’n 10-15 minuten. Het effect was gelijk zichtbaar, ik was duidelijk impressed! In de uren na het aanbrengen wordt de kleur nog wat donkerder, maar oranje is het niet geworden. We zijn nu drie dagen verder (het is woensdagavond) en de kleur is nog steeds zichtbaar. Ik ga deze tanning spray zeker vaker gebruiken en ik hou jullie op de hoogte.

Kneipp

De Proefparade Beauty 2017 kneipp De Proefparade Beauty 2017 kneipp

De stand van Kneipp was redelijk opvallend te noemen. Ze hadden het super mooi aangekleed, er stond gewoon serieus een badkuip met allemaal ingepakte Kneipp setjes. Hoe gaaf ziet dat eruit? Kneipp liet ons hun nieuwe ‘Beautiful Shape’ lijn zien. De olie kende ik al, maar nu is er ook een scrub en een lotion van. Dit zijn producten met druivenpitolie om de huid te verstevigen. Zoals Kneipp het zelf omschrijft zijn de producten ‘Geen wonder, maar wel effectief’.

Als aandenken werd er nog een leuke polaroid foto gemaakt van Demi en mij, tof!

Beau De L’or

De Proefparade Beauty 2017 De Proefparade Beauty 2017

Beau De L’or, een nieuw merk voor mij, had een stand met hun nieuwe ‘refreshing beauty spray’. Hij zou je huid moeten liften, verfrissen en verzachten met een natuurlijke glow. De spray kan gebruikt worden op de handen, de nek of op het gezicht. Wat me gelijk opviel was de lekkere geur. De ‘Divine Sensation’, zoals het product heet, zal zeker nog voorbij komen op mijn blog nadat ik het goed heb getest.

Fudge

De Proefparade Beauty 2017 fudge

De Proefparade Beauty 2017

De Proefparade Beauty 2017

Ik liet mijn haar doen bij de stand van Fudge, dit is een professioneel kappersmerk. Ik gaf aan dat ik graag wat volume in mijn haar wilde, en dat kreeg ik! Daarbij kreeg ik ook nog een shampoo, conditioner en salt spray mee naar huis. Deze ga ik natuurlijk uitgebreid testen!

Foodporn

De Proefparade Beauty 2017 De Proefparade Beauty 2017

Zoals gewoonlijk bij de evenementen van Mr. Experience Creators kwam niemand om van de honger of dorst. Ik heb alle verschillende macarons getest en een aantal van de mini gebakjes. Alles viel bij zo’n zoetekauw als ik natuurlijk wel in de smaak. De appeltaart heb ik helaas niet meer geproefd. Gelukkig zat deze appeltaartmix wel in de goodiebag, dus die ga ik natuurlijk snel maken! Het is de ‘Granny’s Appeltaart’ van Homemade.

De Proefparade Beauty 2017

Na alle zoetigheid gingen we over op de groentechips met chillisaus, samen met een lekkere gin tonic. Deze werd verzorgd door Voortrekker Gin. Zo hebben we nog even nagekletst en moe maar voldaan gingen Demi en ik weer richting huis.

De Proefparade Beauty 2017

Heel erg bedankt Mr. Experience Creators en alle aanwezige merken voor de fantastische dag! Het was weer een toffe editie.

P.s. heb je ook het artikel gezien over De Proefparade Food of 2016?

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “De Proefparade Beauty 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *