Q&A – The answers #2

De tentamens zitten erop en zoals beloofd zou ik dan de gestelde vragen bij het laatste artikel beantwoorden! Heel erg bedankt voor de leuke vragen, ik hoop dat ik ze een beetje goed kan beantwoorden.

Sandra: Hoe ziet jouw perfecte vakantiebestemming eruit?
Wat een leuke vraag Sandra! Dat zou ergens zijn waar het zonnetje lekker schijnt, dus lekker warm. Maar niet té warm, want dan heb ik weer geen puf om iets te doen. Dat je een lekker in het zonnetje kan liggen, maar als je wilt wel dingen kunt ondernemen. En dan het liefst iets waar ik niet voor hoef te vliegen, want dat is niet zo mijn ding.

Saar: Wat is je lievelingskleur?
Ooh lastig! Ik heb niet zozeer een lievelingskleur. Toen ik jonger was, was het altijd rood. Maar nu hou ik meer van de kleur roze die je bij linkjes ziet op mijn blog. Maar ik heb ook een tijd gehad dat ik appeltjesgroen helemaal geweldig vond, net als lichtblauw.

Demi: Wat vind je zo geweldig aan Dan Karaty?
Is dit echt een vraag Demi? Kom op, het is Dan!

Emma: Hoe beeld je jouw perfecte boyfriend in?
Ik verwijs je graag naar de vraag van Demi ;). Maar het liefst wel wat jonger dan Dan, anders wordt het wel een beetje gek.

Marijn: Wat is jouw ultieme kledingstijl?
Mijn ultieme kledingstijl… Dat is voornamelijk zwart eigenlijk, met bijvoorbeeld een kleur als bordeauxrood. En dan het liefst een gescheurde jeans, simpel shirtje en een leren jasje erover. Lekker simpel eigenlijk, maar precies wat ik leuk vind!

Cindy: Hoe gaat het met nailarten?
Goed op zich! Ik merk wel dat ik er niet echt het geduld voor heb. Ik grijp nog steeds sneller naar gewoon een simpele kleur.

Mieneke: Wat is jouw tip voor een blogdip?
Oei, een blogdip, altijd lastig. Hetgeen wat ik eigenlijk altijd doe is zodra er een blog-idee in me opkomt, ik schrijf hem gelijk op. Of noteer hem in mijn telefoon, of maak er gelijk een concept van. Ik heb overal blogideeën staan, maar zo zit ik in principe nooit echt zonder. Wat ik wel doe als ik niks van dat lijstje leuk vind en ik kan niks nieuws bedenken, is rondneuzen op sites zoals Pinterest. Altijd een fijne inspiratiebron en meestal heb ik na een tijdje rondneuzen weer een hoop nieuwe ideeën!

Anna: Hoe krijg je zulke mooie foto’s (vooral de wazige achtergronden)?
Bedankt voor het leuke compliment Anna! De wazige achtergrond is het ideale effect van een spiegelreflexcamera. Zelf gebruik ik een Nikon D40, een spiegelreflex uit het jaar 2006. Al weer redelijk op leeftijd dus, ik hoop binnenkort een nieuwe te kunnen kopen. Iets wat mijn fotografie ook veel goeds heeft gedaan is het gebruiken van een externe flitser. Deze zet ik op mijn camera en ik richt hem naar boven. Zo wordt het object zelf niet te erg geflitst, maar is de foto wel een stuk lichter.

Dat waren de vragen alweer. Super leuke vragen hebben jullie me gesteld, bedankt hiervoor! Mocht je nou nog een vraag ergens over hebben maar heb je de Q&A gemist? No worries, je kan me altijd mailen!

Gerelateerde blogposts

7 gedachten over “Q&A – The answers #2

  1. Oooh wat leuk om te lezen, jammer dat ik geen vraagje onlangs heb kunnen stellen haha 🙂 Echt grappig dat van je kledingstijl. Ik draag de laatste tijd ook enorm veel zwart en donkerblauw. Soms kan eenvoudig inderdaad ook enorm mooi zijn! 🙂

  2. Yay, wat leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! Een lekker zonnetje is altijd fijn natuurlijk op vakantie. 🙂
    In jouw kledingstijl kan ik mij best wel vinden. Ik droog ook voornamelijk zwart en soms wat kleur als bordeaux. Leuke vragen heb je gekregen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *