Q&A | The answers

Hi! Voordat ik op vakantie ging had ik het leuke idee om een ‘Ask me anything’ te doen. Zo geschiedde dus ook, maar helaas kreeg ik niet al te veel vragen. Omdat ik diegene die een vraag hebben gesteld toch wel wil bedanken, hier toch de Q&A!

Monique“Wat wilde je worden toen je klein was?”

Wat een leuke vraag Monique! Ik wilde zoveel worden toen ik klein was, maar op de één of andere manier geen prinses. Ik wilde altijd een eigen hotel mét restaurant, waar ik dan natuurlijk alles zelf ging regelen, of gewoon een eigen restaurant. Bij mijn opa en oma had ik dan ook een geïmproviseerd keukentje (met knopen als voedsel, mijn oma was een echte oldskool DIY’er), waar ik eerst de bestellingen van mijn gasten op ging nemen en vervolgens de rest van de tijd bezig was met ‘koken’. Uiteindelijk werd het natuurlijk ook nog uitgeserveerd en genoten mijn gasten van de heerlijk bereidde knoopjes.

Marja“Wat zou je nog graag willen verbeteren aan deze wereld?”

Oei, Marja. Daar vraag je me wat! Ik kan natuurlijk heel cliché gaan zeggen dat ik voor wereldvrede ga, maar dat is wel een heel standaard antwoord. Bovendien kan ik dit zelf ook niet echt voor elkaar krijgen ben ik bang. Dit is waarschijnlijk een heel andere interpretatie van je vraag, maar dan zou ik graag willen dat de ouderen niet meer zo eenzaam zijn. Dat er meer mensen verzorgers beschikbaar komen die ook gewoon de tijd krijgen om eens een bakje koffie met die mensen te doen. Ik kan er absoluut niet tegen om eenzame ouderen te zien, dat vind ik zo zielig!

Jennifer: “Ik zou wel willen weten wat je lievelingsfilm is!”

Mijn lievelingsfilm… Ik kijk eigenlijk niet bijster veel films. Dan ga ik toch voor de enige film die ik twee keer heb gezien van begin tot eind, ‘If I stay’. Het is echt een film waar ik zo emotioneel bij kan worden, dat het gewoon erg knap gemaakt is. Een lievelingsfilm heb ik dus niet echt, maar deze vind ik gewoon heel erg mooi.

Sandra: “Wat zou je het allerliefste doen en/of kopen als geld geen rol zou spelen?”

Wat zou het toch makkelijk zijn als geld geen rol zou spelen! Mijn eerste ingeving is om een wereldreis te maken, maar ik heb echt ontzettende vliegangst, dus misschien is dat toch niet echt iets waar ik gelukkig van zou worden. Al zou ik graag wat meer van de wereld willen zien. Om iets te noemen wat me geen verschrikkelijke angst aan zou jagen, dan zou ik de rest van mijn leven vrijwilligerswerk doen. Dan heb je misschien niet het gevoel dat je echt lekker carrière hebt gemaakt, maar ik denk dat het een stuk meer voldoening geeft dan dat.

Dat waren ze dan, super bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om een vraag voor mij te bedenken! Ik hoop dat jullie een beetje tevreden zijn met de antwoorden.

Wat wilde jij worden toen je klein was?

Gerelateerde blogposts

35 gedachten over “Q&A | The answers

  1. Altijd leuk om te lezen zo’n: Q&A. Ik wilde een dierenopvang beginnen. Als mensen dan op vakantie gingen, kwamen ze hun dieren bij mij brengen. Maar ze kwamen ze dan niet meer ophalen want dat mocht niet van mij! hahahaha

  2. If i stay heb ik eigenlijk nog niet gezien. Ik heb hele goede verhalen gehoord en vele mensen enthousiast gezien over het tweede deel dat uit is.. Maar ik denk niet echt dat het een film is voor mij. En toch wil ik hem graag zien, maar de schrik dat ik teleurgesteld zou worden (ik ben niet echt voor drama’s. Geef mij maar een goede thriller) is dan misschien een beetje groot. Leuke antwoorden heb je gegeven! X

  3. Oh jeetje ik heb helemaal gemist dat je een Q&A hield :0 ik had anders wel willen weten hoe je bent begonnen met bloggen en wat je graag wilt worden 🙂 toen ik klein was wilde ik altijd moeder worden hahaha

  4. Wat een leuke antwoorden! Ik wou vroeger altijd dierenarts worden, maar eigenlijk kijk ik al weg als mijn konijntjes en prikje krijgen . Het is dus maar goed dat ik iets anders ben gaan doen!

  5. Vrijwilligers werk is erg dankbaar werk, daar zal je veel voldoening uit halen. Mooi antwoord! Wat ik vroeger wilde worden? Ehm, vanalles, maar verloskundige, binnenhuisarchitecte en grafisch vormgever stonden wel bovenaan volgens mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *