real techniques kwasten makeupshoppen.nl

Hoewel ik zweer bij mijn Real Techniques Miracle Complexion Sponge, had ik voor de rest nog geen enkele kwast van dit merk. Sinds korte tijd heb ik mijn eerste exemplaren in bezit. Ik kreeg in totaal vier kwasten opgestuurd, een setting kwast, een mini multitask kwast en een set met twee oogschaduw kwasten. 

Makeupshoppen.nl

Deze kwasten heb ik opgestuurd gekregen van de online webshop makeupshoppen.nl. Ze hebben allerlei bekende merken, van Nyx tot aan Maybelline en van Essie tot aan W7. En dus ook een flinke collectie Real Techniques kwasten. Daarbij is het ook nog eens een mooie en overzichtelijke website, wat voor mij zeker een plus is bij het bestellen van make-up. 

Real Techniques Setting Brush

Real Techniques Setting BrushReal Techniques Setting BrushReal Techniques Setting Brush

Als eerste ontving ik een heel populaire Real Techniques kwast, namelijk deze Setting Brush. Deze kwast is door zijn vorm ideaal voor het poederen onder je ogen, maar ook voor het aanbrengen van highlighter. Ik had al een soortgelijke kwast in mijn bezit, maar die kan toch echt niet tippen aan deze. Gewoon een heel prettige kwast. Let er wel op dat als je hem voor poeder én highlighter gebruikt, je hem tussendoor goed schoonmaakt. Highlighter onder je ogen is natuurlijk niet zo’n top idee. 

Je koopt de Real Techniques Setting Brush voor €13,95.

Real Techniques Mini Multitask Brush

Real Techniques Mini Multitask BrushReal Techniques Mini Multitask BrushReal Techniques Mini Multitask Brush

Ook ontving ik een kleinere variant van de Real Techniques kwasten, namelijk deze Mini Multitask Brush. Het ‘mini’ gedeelte zit ‘m alleen in het handvat, de kwast zelf is namelijk gewoon full-size. Ideaal om mee te nemen! Deze kwast wordt aangeraden voor blush, bronzer en highlighter, maar ik vind hem ook erg handig om je gezicht mee te setten of je poeder wat bij te werken onderweg. Voor highlighter vind ik hem wat minder geschikt, hiervoor gebruik ik liever een wat kleinere kwast. Een top kwast om in je make-up tasje te stoppen voor onderweg. 

Je koopt de mini multitask kwast voor €11,95.

Real Techniques Eye Smudge + Diffuse

Real Techniques kwasten Eye Smudge + DiffuseReal Techniques kwasten Eye Smudge + Diffuse real techniques kwasten makeupshoppen.nl

Als laatste kreeg ik een set van twee kwasten speciaal voor de ogen opgestuurd. Deze set bestaat uit een smudge kwast, een diffuse kwast en een gratis puntenslijpertje voor oogpotloden. Deze kwasten zijn speciaal bedoeld voor bij de wimperrand. Zo heb je de wat grotere Smudge Brush om de oogschaduw bij de wimperrand mooi te blenden en de kleine Precision Smudge Brush om heel precies te kunnen werken bij de wimperrand. Een ideaal setje kwasten dat eigenlijk niet kan ontbreken in je collectie. 

Je koopt dit setje met de smudge en diffuse kwast voor €15,95. 

real techniques kwasten makeupshoppen.nl

Review

Ik heb deze kwasten nu zo’n drie weken in gebruik, maken ze mijn verwachtingen waar? Alle kwasten zijn super zacht, fijn in gebruik en hebben de perfecte vorm om te doen waar ze voor bedoeld zijn. Daarbij heb ik ook nog geen last gehad van uitvallende haartjes, een probleem wat ik bij veel andere kwasten wel heb. De goede verhalen die ik over Real Techniques kwasten heb gehoord zijn zeker niet gelogen! Ik ben erg tevreden.

Heb jij Real Techniques kwasten in je bezit?


De producten in deze blogpost heb ik ontvangen ter review. 

Beauté et Vogue Spring Box
Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018