black castor oil Supernaturals.nl

Review black castor oil Supernaturals.nl

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Supernaturals.nl, met de vraag of ik interesse had om een product met wonderolie te proberen. Hier was ik erg benieuwd dus ik dacht: waarom niet? Ik heb gekozen voor het haarproduct ‘Black Castor Oil‘ en deze kreeg ik dan ook opgestuurd. Ik heb de olie uitgebreid getest en vandaag vertel ik jullie alles over dit product.

Black Castor Oil

Deze ‘Black Castor Oil’ is een haarolie met wonderolie, nigella sativa en walnootolie. Van wonderolie had ik al weleens gehoord, maar de rest is voor mij compleet onbekend. Aangezien mijn haar vrij droog en futloos is, besloot ik voor dit product te gaan. Het belooft namelijk gezond en elastisch haar en dat klinkt fantastisch.

Het flesje ziet er niet zo spectaculair uit, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Het eerste wat me opviel toen ik het flesje opendraaide was de geur. Jeetje! Die is flink aanwezig. Ik kan de geur niet zo goed thuisbrengen, maar het is een erg warme en zeer sterke geur. Ik kan het niet echt een lekkere geur noemen.

Ingrediënten

black castor oil Supernaturals.nl

De ingrediënten in de haarolie. Ik heb er niet veel verstand van, maar ik zie voornamelijk het woord ‘olie’ vaak terugkomen. Klinkt in ieder geval lekker verzorgend!

Ik besloot om mijn haar te wassen en vervolgens op nat haar de olie te gebruiken op de manier zoals beschreven op het flesje. Dus een klein beetje op de haarwortels en even in masseren. Zo gezegd, zo gedaan! Weer zat de geur me een beetje tegen, ik heb graag dat mijn haar fris ruikt en dat idee had ik nu niet echt. Maar goed, wie weet zou het wegvagen als mijn haar droog zou zijn.

Eenmaal droog was het toch best even een shock. Mijn haar was zó vet! En de geur was helaas niet weg. Snel maar weer onder de douche gesprongen om mijn haar te wassen. Een aantal keer te wassen zelfs, om zeker te weten dat het vettige en de geur weg zou zijn.

black castor oil Supernaturals.nl

Door het vele wassen zag mijn haar er helaas niet beter uit dan voor het gebruik van de olie. Na wat heen en weer mailen met Supernaturals ben ik het product weer verder gaan testen. Dit keer eerst de olie in m’n haar, vervolgens uitspoelen en twee keer wassen. Ook heb ik de olie niet in gemasseerd op mijn hoofdhuid, maar meer in de punten aangebracht. Na het aanbrengen heb ik het laten intrekken met een warme handdoek om mijn haar.

Nadat mijn haar gewassen en droog was, zag mijn haar er gelukkig een stuk beter uit dan poging één. De punten zien er minder droog uit en mijn haar valt mooier. Yes! De geur hangt helaas nog wel een beetje in mijn haar, wat ik toch wel een groot nadeel vind. Gelukkig is geur iets heel persoonlijks, dus wie weet vind jij de geur juist lekker.

Een prima haarolie dus, alleen houdt de geur mij wel een beetje tegen. Erg jammer, want het werkt wel. Ik gebruik de olie nu één keer in de week, aangezien ik mijn haar niet zo vaak twee keer achter elkaar wil wassen. Elke keer als ik de olie gebruikt heb, voelt mijn haar weer net wat gezonder.


Dit product heb ik ontvangen om te reviewen, dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “Review black castor oil Supernaturals.nl

  1. De eerste keer dat ik deze olie gebruikte was mijn haar ook zo vet.. het kostte echt drie wasbeurten om het een beetje goed te krijgen. De geur valt mij inderdaad ook tegen. Ik had er net iets meer van verwacht.

  2. Heb dit in het verleden ook veel gebruikt. Ik gebruikte het altijd als masker, smeerde het de avond van te voren in mijn haar, vlocht het in en waste het de volgende ochtend. Dat werkte heel goed, maar de geur bleef er wel in hangen en ik was altijd bang dat mensen dat roken, haha.

  3. Wat vervelend dat je haar er zó vettig van werd, al dat wassen is ook niet bevorderlijk dan. Gelukkig heb je nu ’n manier gevonden die wel voor je werkt! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *