Review Elitebrush

Soms kom je producten tegen waarvan je denkt ‘Waarom is dit niet eerder bedacht?’. Zo ook de EliteBrush, een borstel en stijltang in één. Ik had het de borstel al eerder op Facebook voorbij zien komen en was blij verrast toen EliteBrush op het bloggers evenement ‘De Proefparade’ aanwezig was. Aangezien ik vrij vaak de stijltang door mijn haar haal leek dit het perfecte product voor mij. Ik ontving een roze EliteBrush en vertel jullie er graag alles over.

Stijlborstel

De borstel is groter dan verwacht en zit in een mooie, chique verpakking. Hier zit ook een boekje bij. Ik had op het evenement al gezien hoe je de borstel moet gebruiken, maar voor de zekerheid heb ik het boekje er nog even bij gepakt.

elitebrush review 2

elitebrush review

De temperatuur van de EliteBrush is instelbaar van 80 graden tot 230 graden. Voor een dunne haarstructuur wordt 180 graden aangeraden, hier ga ik dan ook mee aan de slag. De borstel gaat aan door de aan/uit knop drie seconden ingedrukt te houden. Tot mijn verrassing komt er een blauw display tevoorschijn, waarop de temperatuur begint op te tellen. Hij stopt bij 180 graden, voor mij perfect. Je kunt met de knopjes + en – de temperatuur veranderen.

Van mezelf heb ik geen flinke krullen, maar een gekke slag die elke dag anders is. Mijn haar is dus niet heel moeilijk te stijlen, maar als het makkelijker kan sta ik daar natuurlijk altijd voor open!

elitebrush review

Tada! Doet gewoon wat ‘ie doet dus. Mijn haar is steil en ik ben dik tevreden met dit resultaat.

Het werkt gewoon lekker simpel. Het is de bedoeling dat je het uiteinde van je haar vast pakt en vervolgens van boven naar beneden borstelt. Ik heb elke pluk één keer met de Elitebrush geborsteld. Wat me opvalt is dat je een grotere pluk kan pakken dan met de stijltang, ideaal! De borstel geeft me hetzelfde resultaat als met een stijltang, alleen ben ik sneller klaar en is het gewoon makkelijker in gebruik.

Ik ben tevreden met deze borstel en zal hem zeker vaker gaan gebruiken. Mocht je ‘m ook willen, hij is hier te koop voor €69,95.


Oké, ik ben helemaal in de war. Stijltang of steiltang? Google er maar eens op en er komen verhitte discussies tevoorschijn. Op de verpakking van deze borstel staat ‘stijltang’, vandaar dat ik die spelling in dit artikel heb gebruikt. Het is trouwens geen aanrader om het te googlen, je hoofd barst ervan uit elkaar. Goed, dat was even een kleine disclaimer die ik toe wilde voegen aan het einde van dit artikel. 

Ik heb dit product gekregen op het persevent ‘De Proefparade’. Ik heb zelf besloten om er een review over te schrijven, dus mijn mening is op geen enkele manier beïnvloed. 

Gerelateerde blogposts

15 gedachten over “Review Elitebrush

  1. Heb stijl haar van mezelf dus deze niet nodig maar anders wou ik hem ook wel proberen. Ziet er goed uit! Jammer genoeg verschillen de meningen, bij de een werkt ie perfect en bij de ander totaal niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *