Essence the gel nagellak

Hi! Van Eva kreeg ik een hele tijd terug twee Essence The Gel lakjes opgestuurd. Toen ik deze eenmaal probeerde was ik om, wat blijft de lak goed zitten! De Kruidvat hoorde mijn liefdeskreet en gooide de lakjes in de reclame voor een euro. Daar moest ik natuurlijk even inslaan!

Ik review de lakjes Mandarine bay, Fame fatal en Amazed by you. Ben je benieuwd?

Essence the gel nagellak 12 Mandarine bay

Essence The Gel Nr. 12: Mandarine bay, twee laagjes.

Een erg mooi zomers kleurtje. Hij lijkt wel feller op de foto dan hij is, het is eigenlijk best een soft kleurtje! Meer pastelkleurig dan het hier lijkt. Voor een beter idee van de kleur kun je even door scrollen naar verder in dit artikel.

Essence the gel nagellak 16 fame fatal

Essence The Gel Nr. 16: Fame fatal, vier laagjes.

Ik had bij deze lak gehoopt op een meer bloedrode kleur. Hij is nu enigszins bloedrood, maar dit is wel na vier lagen. Jammer! Ik had meer van dit kleurtje verwacht.

Essence the gel nagellak 52 amazed by you

Essence The Gel Nr. 52: Amazed by you, twee laagjes.

De oplettende volger heeft dit pareltje al op mijn Instagram voorbij zien komen, ik ben verliefd! Hoe mooi is dit kleurtje? Perfect voor herfstige dagen. Zeker in de winter is dit ook een topper. De dekking na twee lagen vind ik perfect!

Maar nu komt de vraag: blijft deze ‘gel’ nagellak (zonder lamp) ook beter zitten dan een gewone nagellak? Ik heb het getest! Mandarine bay heb ik zeven dagen gedragen (zonder topcoat!) en zo zagen mijn nagels er na zeven dagen uit:

Essence the gel nagellak mandarine bay

Ik ben redelijk verrast! Aan de bovenkant van mijn nagels zie je het wel en er zitten wat butsjes in de lak, maar ik ben zeker tevreden hoe het er na zeven dagen nog op zit.

De kwastjes van de lakjes zijn voor mij echt de ideale grootte, je hoeft niet twintig keer over je nagel te gaan voordat ‘ie helemaal gelakt is. Pluspunt! Ook vind ik de glans van de lakjes erg mooi. Het enige nadeel aan deze lakjes vind ik de droogtijd, die had van mij echt wel korter gemogen. Ik ben de lakjes van Rimmel gewend en die drogen een stuk sneller.

Door mijn enthousiasme heb ik ook de base- en topcoat aangeschaft, maar deze vond ik drie keer niks. Erg jammer, aangezien ik al positieve reviews erover had gelezen.

Welke is jouw favoriet?

Unboxing 2 | Augustus 2015
Spam je blog!