REVIEW | Miss Sporty nagellak 27

Hi! Afgelopen woensdag liep ik weer eens door de Action. Ik was er al een tijdje niet meer geweest, dus er ging aardig wat mijn mandje in. Het leek wel alsof ik een minuut gratis mocht winkelen, zo gooide ik alles erin. Maar goed, ik zag gewoon veel dingen die ik (niet) nodig had.

Bij de make-up (die ik overigens niet goed heb kunnen bekijken, het was er druuuuuk), vond ik Twin Packs van Miss Sporty, maar ook van NYC. Gelijk als voorste zag ik dit lakje hangen, de galaxy sferen kwamen me al tegemoet en ik wist dat ik deze mee moest nemen.

Deze Miss Sporty nagellak heeft geen naam, voor zover ik kan vinden tenminste, maar onderop staat het nummertje 27. Het is een beetje een groenblauwe kleur, metallic-achtig. In het potje ziet ‘ie er erg gaaf uit! Maar hoe zit hij op de nagels?

miss sporty nagellak 27

Nou, zo dus. Het lakje is erg waterig, waardoor ik hierboven maar liefst drie (!) laagjes op heb moeten doen. En nog kijk ik door mijn nageltop heen als ik hem in het licht houd. Als je snapt wat ik bedoel, ik heb daar zo’n hekel aan, als je er doorheen kan kijken. Nagellakjes moeten voor mij binnen twee laagjes wel dekkend zijn, ik heb echt het geduld niet voor meer laagjes.

Het lakje vind ik erg mooi, maar helaas kost hij me iets teveel moeite. Wat ik wel erg gaaf vind is dat hij verschillende kleuren lijkt te hebben. Kijk je vanuit het ene licht is ‘ie groen, in het andere licht is ‘ie blauw. Dat vind ik wel erg tof. Ik zie het liefst de blauwe kleur, maar helaas is de groene er wat vaker. Hij zit nu twee dagen op mijn nagels en hoe vaker ik er naar kijk, hoe mooier ik hem vind! Misschien toch wel het lakwerk waard ;).

Het lakje zat in een Twin Pack samen met een bronzer. Ik heb nog gekeken of hij er ook toevallig was met wat anders dan bronzer, maar helaas. Ik gebruik eigenlijk nooit bronzer. Nu ik hem heb ga ik hem zeker eens uitproberen, al ben ik bang dat hij vrij donker is voor mijn lichte huidje (al is het maar shade 2). Hij ziet er in ieder geval wel leuk uit!

De Twin Packs zijn te koop bij de Action voor een denderende, hou je vast, €1,29. Zeker het proberen waard dus!

Wat vinden jullie ervan?

Gerelateerde blogposts

26 gedachten over “REVIEW | Miss Sporty nagellak 27

  1. echt een mooie kleur! Wel jammer dat hij niet zo goed dekt. Ik vind dat ook altijd vervelend, en heb ook vaak niet de tijd/geduld om 3 laagjes te smeren 😉

    1. Ze hebben erg veel nagellak op het moment, ook van onder andere China Glaze zag ik er en L’oreal :). Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

  2. Ah ik houd niet zo van die finish, maar het kleurtje is wel heel mooi! Ik ben benieuwd wat je van de bronzer vind aangezien ik het zelf ook niet gebruik haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *