REVIEW | Nude Audio Move S Bluetooth Speaker

Hi! Het is er de afgelopen dagen het weer even niet voor, maar hoe lekker is het om een dagje uit te rusten op het strand? Handdoekje erbij, een lekker glas drinken en natuurlijk een muziekje. Ideaal voor zo’n muziekje is een Bluetooth speaker, ik testte de Nude Audio Move S en vertel je wat ik er van vind.

Hoe leuk ziet dit dingetje er uit? Van GSMpunt kreeg ik deze leuke Bluetooth speaker om te reviewen. Deze site verkoopt naast Bluetooth speakers nog vele andere telefoonaccessoires, denk bijvoorbeeld aan telefoonhoesjes. De site is erg gebruiksvriendelijk en het assortiment is zeer ruim. Op werkdagen voor 18.00 besteld en betaald is dezelfde dag nog verzonden, ideaal.

verpakking

De verpakking van de speaker is erg fotogeniek. De verpakking past echt perfect bij het design van de speaker, lekker strak, maar erg mooi. Achterop de verpakking staan wat bullet points:

  • Werkt met smartphones, tablets en andere apparaten met Bluetooth draadloze technologie.
  • Tot acht uur houdende oplaadbare Lithium-ion batterij.
  • Verbind met elk niet-Bluetooth apparaat via de Aux-ingang.

 

inhoud

In deze leuke verpakking vind je natuurlijk de speaker. Gelukkig vind je geen overdaad aan boekjes, gewoon één gebruiksaanwijzing. Het kabeltje is om de speaker op te laden, wat na acht uur gebruiken nodig is. Een batterij die acht uur lang meegaat, dat vind ik persoonlijk echt een pluspunt. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen voor een dagje strand of voor een acht-uur-durende picknick ;).

zijkant

Het gebruik van de speaker is erg gemakkelijk. Je houdt het aan-knopje even ingedrukt en er begint een lichtje te branden. Op je telefoon zet je Bluetooth aan en al snel zie je in het lijstje de speaker verschijnen. Je verbindt ‘m en de muziek kan aan! Ik ben erg verrast over het geluid dat eruit komt. De speaker kan lekker hard en over de kwaliteit van het geluid ben ik ook zeker te spreken. Op de speaker zit ook een ‘Aux-ingang’, wat inhoudt dat je met een kabeltje ook met een apparaat kunt verbinden dat geen Bluetooth heeft. Dit kabeltje zit er niet bij, als je dit wil gebruiken zul je dus wel zelf een kabel aan moeten schaffen. Dat deze er niet bij zit vind ik eigenlijk niet heel gek, aangezien het een Bluetooth speaker is.

De speaker is, vind ik zelf, erg leuk om te zien. Naast dat hij een mooi design heeft, is hij ook nog eens heel compact. Hij neemt in je tas maar heel weinig ruimte in en bij een man (vrouwen dragen nou eenmaal vaak skinny jeans) past het speakertje zelfs in de broekzak. Over het formaat ben ik dus zeker te spreken.

Om een lang verhaal kort te maken: ik ben erg tevreden met deze speaker. Het verbinden via Bluetooth is ontzettend simpel en de accu gaat lang mee. De speaker heeft een strak design, wat ik erg mooi vind. Daarnaast is deze speaker ook nog eens erg compact, ik denk dat hij vaak in mijn tas zal verdwijnen.

Deze speaker is hier te koop bij GSMpunt voor €39,95.

De speaker is door GSMpunt naar mij opgestuurd om te reviewen, dit betreft dus een samenwerking.

Gerelateerde blogposts

25 gedachten over “REVIEW | Nude Audio Move S Bluetooth Speaker

  1. Laat ik nou net een home wishlist gemaakt hebben waar ook een draadloze speaker op staat 😀 haha! Zo’n kleine speaker lijkt me echt handig en hij ziet er ook mooi uit 🙂 nog even genieten ermee de laatste dagen van de zomer~

  2. Ideaal zo’n boxje!
    Ik wist helemaal niet dat jij blogde! Puur toeval dat ik op de link bij het girlscene forum heb geklikt omdat ik nieuwsgierig was naar wat het was op de foto, haha. Ik zag je foto en dacht: hee! die ken ik.
    Je blog ziet er tof uit!

  3. Regelmatig kijk op internet en onlinewinkels naar een draadloze speaker. Deze speaker ziet er heel leuk uit, en handig dat je ook nog andere apparaten kan aansluiten via een aux-kabel! Deze zet ik zeker op mijn lijstje van mogelijkheden, de prijs lijkt me ook ok! Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *