Review OPI ‘Kermit me to speak’

Toen ik dit lakje bij de Big Bazar zag liggen was mijn aandacht gelijk getrokken. Hoe tof ziet deze kleur eruit in het flesje? Ik vond het er heel apart uitzien, dus dat wekte mijn nieuwsgierigheid. De kleur ziet er een beetje goud-achtig uit met een vleugje paars. Ik nam ‘m mee naar huis en probeerde hem natuurlijk gelijk uit. Maar is ‘Kermit me to speak’ van OPI net zo tof als hij eruit ziet?

OPI

Met OPI ben ik meestal wel tevreden. Wat me wel opvalt is dat ik bij eigenlijk alle lakjes die ik van OPI heb, minstens drie laagjes op moet doen. En da’s veel. Vind ik. Nu droogt de lak gelukkig wel snel, dus dat scheelt een hoop, maar ook voor deze lak heb ik drie laagjes gebruikt.

Kermit me to speak

Maar dan komt het lastige. Hoe krijg ik de kleur ‘Kermit me to speak’ goed op de foto? Met glitters vind ik dat al een probleem, laat staan met dit aparte lakje. Het is een soort parelmoer kleur, maar dan donkerder. In het licht is ‘ie paars, anders is ‘ie een soort goudkleur. Na heel wat gekluns heb ik soort-van-iets op de foto gekregen, maar je ziet helaas niet hoe speciaal hij nou eigenlijk is.

opi kermit me to speak

Goed, hier zie je niet echt veel bijzonders toch? Een paar dagen na het maken van deze foto bedacht ik me opeens dat ik nog wel een toffe flitser had liggen, die perfect zou zijn voor deze foto. Helaas voor mij had ik mijn nagels toen al afgeknipt, maar de lak zat er nog op.

opi kermit me to speak

Kijk! Dit is wat ik bedoel. Op deze foto zie je de verschillende kleuren goed. Het is niet zozeer dat ik het echt een mooie kleur vind om te dragen, mijn huid is er ook veel te licht voor, maar bijzonder vind ik het wel. Zeker wel een leuk lakje om eens uitgeprobeerd te hebben. Hij droogt snel, helaas wel weer drie laagjes nodig zoals ik meestal bij OPI heb. Hij blijft bij mij zeker wel een week mooi zitten. Over het algemeen ben ik blij met OPI ‘Kermit me to speak’.

Ik kocht drie OPI lakjes voor €10 bij de Big Bazar. Op dit moment loopt deze actie niet meer, maar ze zijn nog wel gewoon los te koop.

Ik heb lang getwijfeld of ik de ‘mislukte’ foto erbij zou plaatsen, maar naar mijn idee geeft de combinatie van de twee foto’s het beste een beeld van de kleur.

Gerelateerde blogposts

10 gedachten over “Review OPI ‘Kermit me to speak’

  1. Tof lakje! Ik vind dit soort lakjes waar in elk licht andere kleuren te zien zijn altijd prachtig. Ik heb zelf ook peridot van chanel en die is echt gorgeouss. Drie laagjes is inderdaad wel veel, had ik niet verwacht bij OPI.
    x

  2. Deze kleur komt uit de Muppets Most Wanted collectie van 2014, dit was een soft shade collectie. De lakjes zijn uit de soft shade collecties zijn doorgaans niet bedoeld om volledig dekkend gedragen te worden. Als je dat niet weet dan kan ik me voorstellen dat het wat tegen kan vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *