Review Powerbank van telefoonhoesjestore

Vinden jullie het ook zo vervelend dat aan het einde van de dag je telefoon leeg is? En dat er dan ook nog eens geen stopcontact in de buurt is? Dat is van mij dus wel echt een grote irritatie. Je zit in de trein naar huis, maar je kunt niet even checken hoe laat je bus vertrekt. Onhandig!

Van telefoonhoesjestore ontving ik een huge powerbank om te testen. Telefoonhoesjestore is een webwinkel gericht op de verkoop van smartphonehoesjes en accessoires. Ze hebben een ontzettend groot assortiment en van alle merken hebben ze wel wat. Denk bijvoorbeeld aan LG G3 hoesjes en Samsung Galaxy S5 mini hoesjes.

20.000 mAh powerbank

Goed, terug naar de powerbank. De powerbank die ik ontving is de ‘Grote capaciteit externe batterij – 20.000 mAh’. Ik hoor je al denken, 20.000 mAh, da’s veel hè? Klopt helemaal! De batterij van mijn telefoon is 2.600 mAh. Een snelle rekensom laat zien dat ik mijn telefoon wel meer dan zeven (!) keer op kan laden. Ideaal dus.

laadkabels

Bij de powerbank krijg je een laadkabel met opzetstukjes voor welk apparaat je ook maar wilt. Je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen oplaadkabel gebruiken, maar ik vind het wel handig om dit kabeltje in mijn tas te steken. Zo heb ik altijd mijn powerbank inclusief kabeltje bij, waar ik ook ga.

Zoals je ziet is de powerbank vrij groot, maar wat wil je ook met zo’n mega capaciteit? Ik vind het niet zozeer storend, ik hoef hem tenminste niet te zoeken in mijn tas.

De powerbank heeft vier lichtjes, zodat je makkelijk weet wanneer hij opgeladen is. Én zodat je weet wanneer je hem ook weer op moet laden, zodat je niet opeens met een lege powerbank in je tas rondloopt. Bovendien laadt de powerbank mijn telefoon giga-snel op, een stuk sneller dan in het stopcontact. Hoe dit kan weet ik niet, maar ik vind het ontzettend handig!

powerbank2

Wat ik persoonlijk erg ideaal vind aan deze powerbank, is dat je er twee apparaten mee kunt opladen. Zo kun je bijvoorbeeld én je telefoon én je iPad aan de lader leggen. Handig toch? De powerbank heeft ook een lampje, hier zie ik het nut niet zozeer van in, maar wel een grappig extra’tje.

Win net zo’n powerbank!

Denk je nu ‘Goh, Mylou. Da’s vet, die wil ik ook wel hebben’. Je kunt hem winnen! Ik geef net zo’n exemplaar weg, dus lekker veel capaciteit.

Laat een reactie achter dat je mee wilt doen met de winactie en wie weet win jij ‘m wel! De winactie loopt tot en met 12 oktober, 13 oktober krijgt de winnaar van mij een mailtje. Let er dus op dat je in het e-mailvakje het juiste e-mail adres invoert.

De winactie is gesloten, de winnaar is Esmee.


Deze blogpost bevat producten gekregen van Telefoonhoesjestore.

Gerelateerde blogposts

29 gedachten over “Review Powerbank van telefoonhoesjestore

  1. Zulke powerbanks zijn altijd handig. Zelf heb ik er al een van de Primark en ik gebruik hem bijna niet. Ik plan altijd zo dat ik mijn telefoon kan opladen thuis of op het werk. En in de auto heb ik ook een oplader.

  2. Jaaaaa! Ik weet niet wat het is, maar sinds een aantal weken moet mijn mobiel 2 keer per dag aan de lader 🙁 De powerbank lijkt me superhandig (voor onderweg), dus doe graag mee.

    Lief!

  3. Wauw Mylou, die zou ik inderdaad wel heel graag willen winnen. Dit is vooral erg handig om mee te nemen als ik op stedentrip ga. Doordat ik foto’s met mijn iPhone moet maken, is de batterij echt enorm snel leeg. 7x is echt wel gaaf! Ik wist niet dat er powerbanks met deze capaciteit waren!

  4. Wauw vet! Dat is echt iets voor mij! mijn Iphone is altijd halverwege de dag op doordat ik gek ben op foto’s maken. Met deze powerbank kan ik de hele dag door foto’s maken 😀

  5. Geweldig zo’n Powerbank. Altijd je oplader bij de hand en niet meer onverwachts een lege smartphone of tablet. Mooie actie van je Mylou, ik maak graag kans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *