REVIEW | Rimmel Funtime Fuchsia & Sweet Retreat

Hi! Ik ben een grote fan van de lakjes van Rimmel London, ze stellen me eigenlijk nooit teleur. Toen ik laatst door de Etos liep kon ik het dan ook niet laten om twee nieuwe lakjes mee te brengen. Het zijn twee roze lakjes, een lichte en een donkere.

Het lichtroze lakje is van de Rita Ora collectie en is nummertje 270 met de naam ‘Sweet Retreat’. Zoet kun je hem inderdaad wel noemen, het is een super zoet kleurtje! Het donkerroze lakje is nummertje 323 Funtime Fuchsia. Deze is van de ‘gewone’ 60 seconds Super Shine lijn.

Rita Ora 270 Sweet Retreat

Het lakje ‘Sweet Retreat’ is een heerlijke poppy pink kleur, die mij echt vrolijk maakt. Na twee laagjes is ‘ie (zoals ik gewend ben van Rimmel) goed dekkend en krijg je bovenstaand resultaat. Hij droogt ook erg snel op en krijgt deze prachtige glanzende finish, hier zit nog geen top coat over. Ik ben verliefd! Dit is ook de nagellak die ik op had bij mijn post over mijn strijd tegen de kilo’s.

Rimmel 323 Funtime Fuchsia

‘Funtime Fuchsia’ is een mooie donkerroze kleur. Ook deze is na twee laagjes goed dekkend. De droogtijd is zoals ik gewend ben van Rimmel ook weer super, 60 seconden is wat weinig, maar dan kun je hem inderdaad al wel aanraken. Om er echt alles weer mee te doen moet je wel iets langer wachten. Ik vond het kleurtje zo mooi dat ik hem ook gelijk op mijn teennagels heb gedaan! Ik ben erg tevreden met deze nagellak.

Beide lakjes vind ik helemaal super, dus om te kiezen tussen die twee vind ik lastig. Ik denk dat ik dan toch voor ‘Sweet Retreat’ ga, omdat die net wat zomerser is. Maar het is een close call ;).

De lakjes zijn voor €3,99 te koop bij de Etos, er zijn vaak kortingsacties, dus houd deze zeker in de gaten! Deze lakjes zijn gekocht met een 20% kortingsactie.

Gerelateerde blogposts

16 gedachten over “REVIEW | Rimmel Funtime Fuchsia & Sweet Retreat

  1. Geweldige kleurtjes, vooral die donkere. Ben zelf ook een grote fan van rimmel lakjes, stellen me eigenlijk nooit teleur. De kleuren zijn mooi en ze drogen snel op, blijven vaak ook nog wel een tijdje zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *