REVIEW | Sinful Colors – 1435 Blue Crushin

Hi! Toen ik laatst bij de Kruidvat liep kwam ik een bak tegen met afgeprijsde make-up. De helft daarvan (vaak wel meer dan de helft) bestaat uit gebroken oogschaduws of andere prut. Aangezien je er soms toch nog wat goeds in vind, was ik deze keer toch maar weer aan het grabbelen. En wat vond ik? Een prachtige donkerblauwe nagellak van Sinful Colors. Of nou ja, donkerblauw, hij heeft ook wel wat weg van héél donkergroen.

Het zag eruit als het perfecte herfstkleurtje en aangezien de herfst in aantocht is, nam ik hem mee. Gelijk al in de winkel zag ik dat hij wel een dun kwastje had, waar ik niet zo’n fan van ben. Maar goed, het kleurtje was gaaf, dus ik nam hem toch maar mee.

Sinful Colors nagellak 1435 Blue Crushin
– Deze foto is gemaakt toen het lakje al twee dagen op mijn nagels zat. –

Toen begon het lakken. Wauw, wat een dekking! Het kwastje is erg dun, maar je moet hem goed afstrijken want er komt flink wat nagellak van af. Het resultaat op de foto is na één laagje! Één laagje maar, met een afgestreken kwastje, fantastisch toch? Direct na het lakken stootte ik natuurlijk mijn pink, dus die heeft twee laagjes. Het verschil zie je wel enigzins, maar met één laagje heb je eigenlijk wel genoeg. Over de nagellak heb ik de HEMA topcoat ‘Quick Dry’.

Na vijf minuten was de nagellak (zonder topcoat) al ready-to-touch. Heel erg ready-to-touch eigenlijk. Zo ready dat ik nu na vijf minuten al dit artikel zit te typen. Ik ben fan!

Toen ik verder door de Kruidvat liep zag ik een rek staan met allemaal lakjes van dit merk. Ik kende het merk eigenlijk niet, maar ze hebben alle kleuren van de regenboog. Voor maar €1,99. Ik maak geen grapje, echt zo goedkoop. Dit lakje was afgeprijsd naar €1. Say what? Ik ben helemaal om en ga zeker meer lakjes halen. Misschien is dit wel de enige die zó goed dekt, omdat ‘ie zo donker is, maar voor €1,99 vind ik de andere kleuren ook zeker het proberen waard.

Heb jij lakjes van Sinful Colors? Nog aanraders?

Gerelateerde blogposts

24 gedachten over “REVIEW | Sinful Colors – 1435 Blue Crushin

  1. Wat een mooi lakje! De kleur spreekt mij wel erg aan. Wat balen trouwens dat je fotokwaliteit ineens minder is geworden, hopelijk vind je snel een oplossing, ik heb er nog niet eerder van gehoord dat dat zo ineens kan.

  2. Oh ik dacht dat het een wat duurder merk was, maar waar ik dat vandaan heb? :p Misschien heb ik het eens op eBay voorbij zien komen, ach ja, hoe dan ook: ziet er goed uit zeg – en dat voor maar 1 laag?! Mooi kleurtje voor de herst/winter (of voor vandaag, want ja, ik had het inderdaad koud vandaag) haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *