Revolution x Soph 2

Revolution x Soph 2

Vorig jaar was ik al erg enthousiast toen bleek dat Sophdoesnails make-up ging uitbrengen met toen nog Makeup Revolution. Tegenwoordig heet Makeup Revolution gewoon Revolution én zijn er nieuwe items uitgebracht met Sophie! De vorige keer was het een oogschaduw palette en een highlighting palette, nu is het een oogschaduw palette en drie lipsticks.

Revolution Beauty

De vorige keer besloot ik om mijn impulsiviteit niet te laten winnen en de producten niet te kopen, deze keer kon ik het echt niet laten. Ik bestelde dan ook gelijk alle vier de producten. Mijn bestelling plaatste ik op de dag dat de producten uitkwamen, op woensdag 6 juni, via de Revolution Beauty website. Dit is de nieuwe naam van Tam Beauty, het bedrijf achter Makeup Revolution, Freedom Makeup en I Heart Makeup. Sinds kort gaan deze merken onder de namen Revolution, Revolution Pro en I Heart Revolution.

Op woensdag 13 juni, gisteren, kreeg ik mijn bestelling binnen. Revolution Beauty verzendt vanuit het Verenigd Koninkrijk, het duurde precies een week voor het pakketje binnen was. Op zich een prima levertijd vanuit het Verenigd Koninkrijk. De verzendkosten van vier euro vond ik ook top, al heb je met een bestelbedrag van 45 euro al gratis verzending. Het enige jammere was wel dat de tracking code bleef staan op “process centre UK” en dat ik dus niet echt mijn verzending kon volgen. Best vervelend als je niet kunt wachten tot de postbezorger aanbelt met het pakketje. Gelukkig kreeg ik dinsdag een melding van PostNL dat er een pakketje aankwam.

Het was voor mij de eerste keer dat ik via de Revolution Beauty website besteld heb. Dit omdat ik te ongeduldig was en echt niet wilde wachten totdat de producten in Nederland verkrijgbaar zijn. Buiten dat je een weekje moet wachten op je bestelling, is het bestellen via de webshop een aanrader. Ze hebben alles van de Revolution merken en de verzendkosten zijn goed te doen.

Sophdoesnails

Sophie, beter bekend als Sophdoesnails, is een britse YouTuber. Op haar kanaal begon ze met het maken van nail art video’s, vandaar de naam, maar dit werden al snel make-up video’s. Ik keek nooit veel YouTube, tot ik Sophie’s kanaal ontdekte. Sindsdien ben ik best wel obsessed en kijk ik dan ook naar meerdere kanalen. Thanks Sophie!

Revolution x Soph Extra Spice

Revolution x Soph 2 Extra Spice Revolution x Soph 2 Extra Spice

Het oogschaduwpalette van Revolution x Soph 2 heet “Extra Spice”. Een goede naam als je de opvallende kleuren in dit palette ziet. Het palette heeft een mooie roségouden buitenkant (met reflectie die je zelfs als spiegel kunt gebruiken) en de binnenkant is nude met een grote spiegel. Handig!

Het palette heeft een goede combinatie van matte en shimmer kleuren, zo kun je alle kanten op. Gelukkig zitten er naast de “Extra Spice” kleuren ook wat neutrale kleuren in het palette, zo kun je er zelfs een wat simpelere look mee maken. Misschien dat hier nog een uitgebreide review van komt, maar aangezien ik geen oogschaduw pro ben durf ik dit niet met zekerheid te zeggen.

Het palette kost €11,99.

Revolution x Soph Nude Lipsticks Syrup, Cake & Fudge

Revolution x Soph Nude Lipsticks Syrup, Cake & FudgeRevolution x Soph Nude Lipsticks Syrup, Cake & Fudge

Als ik de kans krijg om mijn lipstickcollectie uit te breiden, dan moet dit natuurlijk gebeuren. Zo was ik super enthousiast dat Sophie en Revolution deze keer drie lipsticks hebben uitgebracht. De kleuren zijn alledrie nude tinten, Sophie draagt namelijk niet anders.

De lipsticks komen in een roségouden huls met een soort velvet nude onderkant. Het roségoud reflecteert, dus excuses voor de gekke reflectie. Dat ben ik, met een camera. Op de huls van de lipstick staat ‘Soph x’, hoe tof!

Revolution x Soph Nude Lipsticks Syrup, Cake & FudgeRevolution x Soph Nude Lipsticks Syrup, Cake & FudgeRevolution x Soph Nude Lipsticks Syrup, Cake & Fudge

Van boven naar onder zie je de Revolution x Soph lipsticks in de kleuren Syrup, Cake en Fudge. Zelfs in de lipstick zelf staat ‘Soph x’ gegraveerd, vet mooi! Sophie omschrijft de finish van de lipsticks niet als matte, maar eerder als velvet. Van de lipsticks komt zeker nog een uitgebreide review inclusief swatches.

De lipsticks kosten €4,99 per stuk. 

Revolution x Soph 2

Revolution x Soph 2

Ik vind de nieuwe Revolution x Soph samenwerking erg tof! Het vele roségoud spreekt me ook erg aan. Ik ben erg benieuwd naar hoe de producten kwalitatief zijn, maar het ziet er allemaal erg goed uit. Ook mijn ervaring met bestellen via de Revolution Beauty website is prima. Ik denk wel dat Boozyshop de collectie ook wel snel zal hebben, maar tot die tijd kun je de producten met een gerust hart op de Revolution Beauty website bestellen. Daar kun je overigens ook de Revolution x Soph 1 samenwerking bestellen, mocht je die gemist hebben!

Ken jij de Revolution x Soph 2 collectie al?

Gerelateerde blogposts

Eén gedachte over “Revolution x Soph 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *