Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Review

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Review

Al een tijdje wacht ik tot de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colours in de winkel liggen. Helaas heb ik ze tot op de dag van vandaag nog niet gespot bij de Kruidvat, maar ik vond ze gelukkig bij bol.com! Ik was helemaal blij dat ik ze vond, dus ik heb er gelijk vier besteld en vandaag deel ik de lipsticks en de swatches met je.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Review

De liquid lipsticks zitten in een matte verpakking, wat chique overkomt maar wat het wel lastiger maakt om de kleur goed te zien. De kleur wil in een matte verpakking nog wel eens anders ogen dan het daadwerkelijk is. Verder vind ik de sponsapplicator erg fijn, hij werkt gemakkelijk.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour ReviewVan links naar rechts: 100 Pink Bliss, 200 Pink Blink, 700 Be My Baby, 720 Moca.

Ik kocht vier kleuren die me mooi leken. Bij de swatches merk ik al gelijk dat ze goed aanbrengen en dat er goed pigment vanaf komt. Ze zijn romig bij het aanbrengen en drogen langzaam op. Een stuk minder snel dan andere liquid lipsticks die ik heb. De kleuren die ik heb gekozen zien er ook veelbelovend uit.

100 Pink Bliss

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Pink BlissRimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Pink Bliss

‘100 Pink Bliss’ is een wat rozere kleur dan ik normaal voor zou gaan, maar nu ik hem heb vind ik hem eigenlijk wel tof. Net als bij de swatches brengt hij gemakkelijk en romig aan. Het enige vervelende is dat hij wel wat vlekkerig aanbrengt, hier moet je dus wel even op letten. Je ziet het hierboven op mijn lippen ook wel, hij is ietwat vlekkerig. Hier zie je echter van een afstandje niks van.

200 Pink Blink

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour review 200 pink blink Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour review 200 pink blink

‘200 Pink Blink’ is een wat donkerdere roze, nude kleur. Zeker mijn favoriet van de kleuren die ik gekocht heb. Hij is wat minder fel dan Pink Bliss en wat donkerder, dus ik denk dat ik deze kleur vaker zal pakken dan Pink Bliss.

700 Be My Baby

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour review 700 be my baby

‘700 Be My Baby’ is een beetje een oranjebruine nude kleur, moeilijk te omschrijven. De swatches die ik van tevoren online bekeek waren allemaal zo verschillend, op de ene foto leek hij bruin en op de andere foto roze. Ik ben blij dat ik hem toch heb gekocht, want ik vind het zeker een mooie kleur.

720 Moca

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour review 720 moca Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour review 720 moca

‘720 Moca’ is net wat donkerder en wat bruiner dan ‘700 Be My Baby’. Ook zeker geen lelijke kleur. Hij valt wat meer op dan Be My Baby. Door zijn bruinige kleur vind ik het alvast een mooie kleur voor de herfst.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Review

En hier nog even alle kleuren naast elkaar. Pink Blink is mijn favoriet, maar ik ben heel blij met alle vier de kleuren. Ik vind de formule van de lipstick héél fijn, echt de beste liquid lipstick die ik tot nu toe heb geprobeerd. Hij droogt mijn lippen totaal niet uit en ik voel niet dat ik een lippenstift op heb. Eten en thee drinken is geen probleem, hij blijft gewoon zitten. Na het eten van een ijsje was hij wel aan de binnenkant vervaagt, maar dat is natuurlijk niet gek. Wat ik fijn vind is dat hij dus echt vervaagt en niet afbrokkelt zoals sommige andere liquid lipsticks. Je kunt deze liquid lipstick zelfs bijwerken! Dat vind ik mega handig. Bij andere liquid lipsticks die ik heb moet je het er eerst echt afhalen en dan opnieuw aanbrengen. Dat is bij deze niet nodig. Mocht je hem er wel eerst willen afhalen, ook dit gaat vrij gemakkelijk. Ik hoef mijn lippen niet onder te dompelen in olie om de lipstick eraf te halen, een reinigingsdoekje werkt ook gewoon.

Ik hoop dat deze liquid lipsticks snel bij de Kruidvat liggen, maar tot die tijd kun je ze in ieder geval bestellen bij Bol.com (affiliate link). De normale prijs is €6,99 en ze zijn bij bol.com voor €4,99 te koop. Ze zijn mega goedkoop en ook nog eens super fijn, dus ik raad deze liquid lipsticks zeker aan.

Heb jij deze liquid lipsticks van Rimmel al geprobeerd?

Gerelateerde blogposts

12 gedachten over “Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *