#runningoutof2015 – Hardlooptips verzameld

Nog een weekje en dan gaat de #runningoutof2015 hardloop challenge van start. Het prijzenpakket begint al steeds meer vorm te krijgen en deze zal deze week op mijn blog verschijnen. Ik heb al een aantal leuke enthousiaste deelnemers, maar er is natuurlijk nog een plekje vrij! Aangezien het een hardloop challenge is voor beginners, zijn hardlooptips hartstikke handig. Vind ik tenminste. Vandaar in deze post meerdere hardlooptips-artikelen. Dan kan het niet meer mis gaan, toch?

Hier vallen we gelijk met ons neus in de boter, hardlooptips voor beginners! Gelukkig heeft Runninglau er twaalf voor ons opgesomd.

Natuurlijk hebben we niet alleen tips voor het hardlopen zelf nodig, ik weet namelijk ook écht niet waar ik op moet letten bij het kopen van een paar hardloopschoenen. Erg handig dus dat Joëlle van Justkeeprunning hier een artikeltje over heeft gemaakt.

Ergens, ver weg, op de blog van Girlslove2run vond ik een oud artikeltje met hardlooptips. De tips komen oorspronkelijk van shape.com, maar daar kon ik ze niet vinden. Misschien zijn deze tips erg basic, maar voor een beginnende hardloper zijn alle tips welkom, toch? 🙂

Marvin van voeding-en-fitness.nl geeft op Runninglau een aantal oefeningen die je kunt doen om blessures te voorkomen en te herstellen. Precies wat we nodig hebben, want hoe stom zou het zijn om na een week al af te moeten haken vanwege een blessure? Héél stom! Het zijn krachttraining oefeningen die je ook best thuis kunt doen, dus dat is ideaal.

Ademhaling is een moeilijk iets tijdens hardlopen. Dat weet Runninglau, overigens goed vertegenwoordigd in dit artikel, maar al te goed.

En weet je even niet meer waarom je in hemelsnaam wilt gaan hardlopen? Ook daarvoor hebben we onze helden. Anouk van Be fit and fashionable geeft je in dit artikel redenen om te starten met hardlopen. Daarom gaan we dit doen jongens!

Heb jij je al aangemeld voor de #runningoutof2015 hardloop challenge? Nee? Meld je dan als de wiedeweer aan en ga ook rennend 2015 uit!

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “#runningoutof2015 – Hardlooptips verzameld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *