#runningoutof2015 – Prijzenpakket

Edit:
Ik heb besloten om geen tweede artikel te maken over het prijzenpakket, aangezien het grootste gedeelte van mijn lezers hier niet zoveel aan heeft. Voor de deelnemers: de rest van het pakket is dus een verrassing! Maar het zal geen teleurstelling zijn, I promise ;).

Allereerst wens ik jullie natuurlijk allemaal een heel fijne kerst! Dat jullie maar overspoeld mogen worden met liefde én lekker eten. 

Na de kerst gaat de #runningoutof2015 hardloop challenge van start en zoals beloofd zou ik jullie het prijzenpakket deze week laten zien. Helaas is het twee sponsoren niet gelukt om de producten op tijd te versturen, dus heb ik besloten om het prijzenpakket in twee artikelen te laten zien. In dit artikel show ik jullie dus ongeveer de helft.

#runningoutof2015 is een hardloop challenge speciaal voor beginnende hardlopers. Heb je het artikel nog niet gelezen? Dit kun je hier doen. De winnaar van de challenge wint dus onder andere deze prijzen, maar er komt nog veel meer bij! Op de foto hierboven zie je onder andere een setje oordopjes, erg handig tijdens het hardlopen, plus een dyna band. Hier kun je allemaal grappige oefeningen mee doen, google maar eens.

prijzenpakket #runningoutof2015 hardloop challenge

Daarnaast ontvang je deze twee toffe goodies van Easywebstores.nl. Deze webshop heeft praktisch alles voor je mobiel, van telefoonhoesje tot aan bluetooth speaker. Zelf heb ik altijd het probleem dat in mijn tas mijn oordopjes compleet in de knoop gaan, maar daar heeft deze webshop de ideale oplossing voor! Je ontvangt namelijk onder andere een Valenta Earphone Case, wat een handig hoesje is voor je oordopjes. Zo is het einde verhaal met het uit de knoop halen van je oortjes. Ideaal toch? Mocht je nu denken ‘Goh, da’s handig, maar ik heb geen zin om ervoor te gaan hardlopen’ (goede instelling), je kunt zo’n handig hoesje hier bestellen.

Naast deze prijzen kan ik alvast verklappen dat er nog twee mooie goodies bijkomen, een aantal leuke sieraden én nog wat make-up! Zeker de moeite waard dus. Heb je jezelf nog niet ingeschreven, maar wil je wel beginnen met hardlopen? Lees dan als de wiedeweer het artikel en meld je aan!


Dit artikel bevat producten die naar mij zijn opgestuurd door Easywebstores. 

Gerelateerde blogposts

Eén gedachte over “#runningoutof2015 – Prijzenpakket

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *