SAMPAR Dry CleanSing review

We weten allemaal ondertussen wel hoe belangrijk het is om je huid goed te reinigen. Met make-up slapen is echt not done. Reinigen wil nog wel eens een dingetje zijn met een gevoelige huid. Te veel moeten boenen wat voor irritatie zorgt of reinigingsspul met irriterende ingrediënten. Gevolg: een flink rode huid en een prikkend gevoel. En da’s niet fijn.

Ik test graag reinigingsproducten, om te kijken hoe mijn gevoelige huid hierop reageert. Vandaag review ik de Dry CleanSing van SAMPAR.

SAMPAR

SAMPAR is, zoals zij het zelf omschrijven, ‘het ideale skinmerk voor de urban city dame die goede huidverzorging belangrijk vindt, maar soms net te weinig tijd heeft vanwege haar druk sociaal leven’. De formules van de producten van SAMPAR zijn ontwikkeld door Dr. Patrick Sounigo in zijn laboratorum in Parijs. Klinkt allemaal erg chique!

sampar dry cleansing reviewsampar dry cleansing review

SAMPAR Dry CleanSing

De SAMPAR Dry CleanSing is een schuimende reiniging die je niet hoeft af te spoelen. Het is dan ook een pompje. Je brengt het gelijkmatig aan op je gezicht met cirkelvormige bewegingen. Het schuim laat je even intrekken en kun je dan met een wattenschijfje afvegen. Klinkt fijn, tijd om te testen!

sampar dry cleansing

Om de reiniging te testen breng ik een lipstick en foundation aan op mijn hand, dit laat ik vervolgens even drogen.

DSC_0224 (2)

DSC_0234 (2)

Daarna breng ik het schuim aan over de make-up. Het lijkt alsof het schuim de make-up een soort van ‘opzuigt’, heel apart. Ik pak er een wattenschijfje bij en haal het schuim eraf. Zoals je ziet is bijna alle make-up er na één keer af! Je hoeft je huid niet af te spoelen na het gebruik van dit product, wat ook echt niet nodig is. Wat overblijft is een huid die lekker glad en verzorgd voelt.

Ik ben tevreden met de SAMPAR Dry CleanSing. De reiniging irriteert mijn huid helemaal niet, terwijl ik echt een gevoelige huid heb. Het is gemakkelijk in gebruik en ik ben snel klaar met het reinigen. Kortom, gewoon een fijn product!

SAMPAR Dry CleanSing, €19,95


k heb dit product gekregen op het persevent ‘De Proefparade’. Ik heb zelf besloten om er een review over te schrijven, dus mijn mening is op geen enkele manier beïnvloed. 

Gerelateerde blogposts

12 gedachten over “SAMPAR Dry CleanSing review

  1. Dit lijkt me een super fijn product. Ik wil altijd voor de zekerheid nog wel even mijn huid snel afspoelen met water maar dat zal vast niet erg zijn. Ik denk dat ik deze even ga onthouden voor wanneer ik weer een nieuwe reiniger nodig heb, fijne review. (:

    1. Goede vraag Esther! Dit zijn de ingrediënten: AQUA (WATER), SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL SODIUM CHLORIDE, LAURIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM EDTA, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, DECYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COPPER GLUCONATE.

      Ik word er zelf niet veel wijzer van, al verbaast het me wel dat er parfum in zit. Normaal merkt mijn huid dit gelijk en gaat het irriteren, daar heb ik bij dit product totaal geen last van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *