sharing is caring #14 - lifestyle blog

In het nieuwe jaar leek het me leuk om ook eens te experimenteren met terugkerende rubrieken. Vandaar dat ik vandaag een rubriek introduceer, die ik het liefst elke zaterdag online wil laten komen. De rubriek heb ik ‘Sharing is caring’ genoemd, aangezien ik artikelen van andere bloggers die ik interessant vond wil delen. Vandaag dus de allereerste ‘Sharing is caring’!

Ik lees ontzettend veel blogs en er komt gewoon vaak een artikel voorbij waarvan ik denk ‘ja, goeie!’. Best een leuk idee dan om deze te delen, toch? Spread the love!

TIPS | HOW I EDIT MY INSTAGRAM PICTURES door Wendyvansoest.com
I admit, ik ben nog geen Instagram-expert. Alle tips zijn dan ook van harte welkom, dus dit artikel van Wendy vond ik erg handig! Bovendien is Wendy ook gewoon een erg leuke blogger, dus mocht je haar nog niet kennen: neem zeker een kijkje!

WAT TE DOEN MET MAKE-UP MISKOPEN door Matteandshimmer.nl
Make-up miskopen belanden bij mij eigenlijk standaard in een la om er vervolgens nooit meer naar om te kijken. Zonde, vindt Mariska van Matte and shimmer. Dus deelde ze een handig artikel met dingen die je kunt doen met je make-up miskopen.

16 WARME SJAALS VOOR DIT SEIZOEN door Bellamandy.nl
Als er iets is wat ik kan blijven kopen, dan zijn het wel sjaals. Des te leuker dus om een artikel tegen te komen vol met sjaals! Mandy deelt in dit artikel 16 toffe sjaals.

5 OF MY FAVORITE (FASHION) INSTAGRAMERS door Retrosonja.nl
Volgens mij kun je nooit genoeg leuke Instagram accounts volgen. Prachtige Instagram feeds zijn echt inspiratiebommetjes. Sonja heeft vijf fashion Instagram accounts op een rijtje gezet, stuk voor stuk met geweldige foto’s!

En dat was alweer de ‘Sharing is Caring’ voor deze week. Ben jij nou een te gek artikel tegengekomen dat ik gewoon móet lezen? Deel hem hieronder! Schroom ook niet om een artikel van jezelf te noemen, je mag best trots zijn op je eigen artikelen ;).

3 apps die niet mogen ontbreken op je telefoon
Q&A - The answers #2